Ma scuzati,spuneti ca sunteti 3 pe evidenta,dar pe stare civila nu aveti oameni?Poate impreuna cu ei formati un birou de 5+1 si luati sporul de conducere=D>
Asa este d.na Carmen.Aici s-a produs confuzia,iar serviciile de evidenta sunt in imposibilitatea de a functiona cum trebuie.Ce e mai dureros ca nici macar nu se recunoaste ca s-a gresit si sa se indrepte cumva mai rapid greseala.
Normal,ca raspunderea e aceeasi ca i inainte.Mai ai dreptul la spor de conducere daca colegii sunt adusi inapoi prin dispozitie de mutare definitiva?Mentionez c acum sunt in organigrama in cadrul altor servicii.
Deci nu vor fii ei sefii nostrii.?=D>Credeam ne vor prelua si ne vor conduce ei activitatile.Cred ca e mai bine sa ramanem de sine statatori ca atatia vor sa fie sefii incat ne-am saturat.Sa ne lase ca stim noi ce avem de lucru.Multumesc mult:)
Daca colegii mei sunt adusi inapoi la serv,de evidenta prin dispozitie de primar eu mai primesc sporul de 25%,pe care il primeam pana la reorganizare conf,OUG 63/2010,tinand cont ca in statul de functii acual suntem trecuti la SPCLEP numai 4,iar prin revenirea colegilor am fii din nou 6?