avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Activitate bondarel89

Activitate bondarel89

Ma intereseaza raspunsul
Ma scuzati,spuneti ca sunteti 3 pe evidenta,dar pe stare civila nu aveti oameni?Poate impreuna cu ei formati un birou de 5+1 si luati sporul de conducere=D>
Răspuns la discuția Nu inteleg OUG 63/2010
Asa este d.na Carmen.Aici s-a produs confuzia,iar serviciile de evidenta sunt in imposibilitatea de a functiona cum trebuie.Ce e mai dureros ca nici macar nu se recunoaste ca s-a gresit si sa se indrepte cumva mai rapid greseala.
Răspuns la discuția mai primesc spor 25% ?
Normal,ca raspunderea e aceeasi ca i inainte.Mai ai dreptul la spor de conducere daca colegii sunt adusi inapoi prin dispozitie de mutare definitiva?Mentionez c acum sunt in organigrama in cadrul altor servicii.
Deci nu vor fii ei sefii nostrii.?=D>Credeam ne vor prelua si ne vor conduce ei activitatile.Cred ca e mai bine sa ramanem de sine statatori ca atatia vor sa fie sefii incat ne-am saturat.Sa ne lase ca stim noi ce avem de lucru.Multumesc mult:)
Multumesc!Numai sa vrea primarul;)
Se face o dispozitie sau pur si simplu raman in continuare la SPCLEP fara dispozitie?Cum ati procedat?
D.le Judiciarius :Si din aparatul de specialitate al primarului cum ii aduceti inapoi la SPCLEP?sau nu ii mai aduceti?
Daca colegii mei sunt adusi inapoi la serv,de evidenta prin dispozitie de primar eu mai primesc sporul de 25%,pe care il primeam pana la reorganizare conf,OUG 63/2010,tinand cont ca in statul de functii acual suntem trecuti la SPCLEP numai 4,iar prin revenirea colegilor am fii din nou 6?