avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Restructurare conform OUG nr. 63/2010 Evidenta ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Restructurare conform OUG nr. 63/2010 Evidenta Persoanelor

RESTRUCTURARE OUG 63/2010 EVIDENTA PERSOANELOR

o alta problema care mai apare pe langa faptul ca ramanem 3 persoane pe evidenta la a populatie de 30000 arondata este aceea ca nu stim daca nu vom fi transformati in compartiment iar sef serviciu nu va mai exista

Cel mai recent răspuns: bondarel89 , utilizator 10:21, 23 Iulie 2010
Pentru existenta serviciului si a unui sef de serviciu trebuie ca acesta sa aiba 7 oameni in subordine .... deci, se va desfiinta postul de conducere :(.
Ma scuzati,spuneti ca sunteti 3 pe evidenta,dar pe stare civila nu aveti oameni?Poate impreuna cu ei formati un birou de 5+1 si luati sporul de conducere=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de spor de conducere? filozoful filozoful In urma OUG 63/2010 serviciul de evidenta a fost reorganizat iar functia de sef serviciu a fost redusa.In schimb fisa postului meu a ramas aceeasi,adica ... (vezi toată discuția)
Desfiinþarea posturilor publice vacante ºi a celor ocupate szabozsolt1 szabozsolt1 Va rog sa ma ajutati un raspuns, nici cei de la ANFP si nici Agentia Nationala... nu a putut sa imi ofere un raspuns clar. Guvernul a anuntat adoptarea ... (vezi toată discuția)
Sef birou filozoful filozoful In biroul nostru isi desfasoara activitatea 6 persoane.Stiu ca la 5 persoane se poate desemna 1 sef de birou.Avand in vedere coordonarea si asumarea ... (vezi toată discuția)