Deci vrea sa vanda tot imobilul inclusiv partea mea fara mine spunand la notar ca decedatul nu are mostenitor,banii de succesiune ii da cumparatorul ( ca a facut contrat de mana ca se obliga sa-i vanda daca ii da banii) si succesiunea o face fara mine.Vreau sa mai stiu daca este valabil contractu de mana care la facut cu cumparatorul si daca ,,da" ce se poate intampla daca il da in judecata cumparatorul. Va multumesc
Buna ziua am o problema mai complicata. Sunt mostenitor 1/2 la un imobil impreuna cu o ruda de familie,neavand inca succesiunea facuta, dl X vrea sa vanda apartamentul fara mine,deja a facut un contract de mana cu un cumparator, daca ii da banii de succesiune se obliga sa vanda imobilul (la succesiune vrea sa spuna la notar ca decedatul nu are mostenitor in cazul acesta fiind eu).Intrebarile mele sunt: 1) Poate sa vanda imobilul daca declara pe proprie raspundere impreuna cu martori ca nu are mostenitor? 2) Cum poate actiona cumparatorul in cazul in care nu se poate vinde fara mine.Mai vreau sa mentionez ca cumparatorul nu stie ca dl X are cota parte numai 1/2.Va multumesc pentru atentia acordata
Buna ziua
Am si eu o problema, prin mostenire am 1/2 cota dintr-o casa dar titularul care detine cealalta cota de 1/2 vrea sa-l vinda si as vrea sa stiu daca poate sa-l vinda fara mine mentionand ca cel care mi-a lasat era cotitular. Va multumesc
Nu i-am dat nici un acord sa-mi umble la cont ci am sunat-o sa-mi tranfere din contul meu si imi cer scuze ca am uitat sa specific ca, contul golit este pe numele fiului meu, de banii mei nu s-a atins ci de banii care era pe numele baiatului
Va multumesc pentru atentie
Buna ziua am si eu o patzanie : Am fost recent plecat din tzara pentru o luna si avand nevoie de mai multi bani decat mi-am luat cu mine am sunat la o angajata a unei banci (fiind amic cu ea) daca poate sa-mi trimita din contul meu o suma de bani.Mi-a trimis suma de bani ceruta si cand am ajuns in tzara am fost la banca sa-mi scot dobanda si am aflat ca persoana respectiva mi-a golit contul.Am facut o reclamatie la banca si mi-a dat un desfasurator sa subliniez tranzactiile pe care nu le cunosc,dupa ce m-am dus la banca si iam dat desfasuratu mi-a spus sa astept ceva timp. Ma puteti sfatui ce e de facut ?
Va multumesc