AM PLATIT IN NOIEMBRIE 2010 LA FINANTE, TAXA DE POLUARE IN VALOARE DE 2700 LEI, PENTRU UN LOGAN DIESEL NOU - 1,5 DCI-85 HP EURO 4, MAI POT RECUPERA TAXA ?
buna ziua ! am infiintat in martie 2010 un ong, si as dori in momentul de fata sa fac o modificare a Statutului respectiv a Scopului si obiectivelor asociatiei, vederea accesarii de programe educative, fonduri europene, colaborarii cu alte ong-uri, cercetare, reconversie profesionala, etc. in principiu as dori sa fac un statut universal cu care sa pot exercita orice activitate care nu este cuprinsa in CAEN.
In cazul in care exista acest statut va rog sa mi-l transmiteti si mie, sau orice idee aveti.
Va multumesc anticipat!
buna ziua ! sunt consilier juridic si sunt membru al Asociatiei Consilierilor Juridici, din anul 2004, cu legitimatie si cotizatia la zi. Am solicitat presedintelui Asociatiei, copii ale statutului, actului constitutiv si alte documente pentru a vedea care sunt avantajele si dezavantajele inscrierii mele in aceasta asociatie si cine face parte din conducerea Asociatiei (de retinut faptul ca toate documentele asociatiei le detine acest domn). Am fost refuzat atat eu cat si alti colegi de ai mei. As dori sa intru in posesia copiilor acestor documente (statut, act constitutiv, etc.), stiu ca exista la Registrul asociatiilor si fundatiilor, dar imi este teama ca voi fi refuzat. In baza carei legi pot intra in posesia documentelor? Ce trebuie facut in aceasta situatie? Va rog dati-mi un sfat, orice!!!!!! Va multumesc anticipat!