avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... statut universal ong
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

statut universal ong

buna ziua ! am infiintat in martie 2010 un ong, si as dori in momentul de fata sa fac o modificare a Statutului respectiv a Scopului si obiectivelor asociatiei, vederea accesarii de programe educative, fonduri europene, colaborarii cu alte ong-uri, cercetare, reconversie profesionala, etc. in principiu as dori sa fac un statut universal cu care sa pot exercita orice activitate care nu este cuprinsa in CAEN.
In cazul in care exista acest statut va rog sa mi-l transmiteti si mie, sau orice idee aveti.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat 21:44, 24 Septembrie 2010
Fiecare isi concepe statutul propriu, specific activitatilor care doreste sa le desfasoare.Nu cred ca exista un astfel de statut, care sa cuprinda toate activitatile care se pot desfasura printr-un ONG. Nu este ca si la SRL-uri si dvs de fapt nu mai trebuie sa faceti alt statut, ci doar sa faceti un act aditional la cel initial, in care sa cuprindeti activitatile noi..
Ultima modificare: Vineri, 24 Septembrie 2010
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online marse marse Buna seara ! Am o firma ca are ca obiect de activitate comertul de orice fel.Pot sa deschid un site (magazin virtual) unde sa vand diverse produse? Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Statutul unei asociatii poate avea pe langa activitatea principala si activitati secundare ? auraschivu auraschivu Este bine de trecut in statutul unei asociatii non profit de la bun inceput codurile caen pe care asociatia s-ar putea sa le desfasoare pentru a-si atinge ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile mihaivoicu26 mihaivoicu26 Buna ziua!! as dori sa stiu daca pe 2018 se pot obtine fonduri europene nerambursabile pentru un magazin alimentar universal cu preturi de angro si program non ... (vezi toată discuția)