Stimate domn,pe acest forum cei interesati de sfaturi juridice pretioase,implicati in procese,nu vor scrie niciodata evaziv aspectele,ci intocmai,pt ca altfel nu si-ar mai avea rost nevoia de consiliere de care va foarte multumesc cu privire la persoana mea.In cursul zilei de ieri am depus la tribunal(litigii de munca) o contestatie a unei concedieri abuzive.Data scrisa si incunostiintata de la tribunal,la care se va incepe procesul este iunie 2013!!Si eu am ramas surprinsa,dar am aflat ulterior motivul acestei perioade destul de mari in care s-ar fi putut finaliza.Asa ca nu va indoiti de ceea ce v-am mentionat anterior acestui mesaj.Va multumesc
Raman uimita de raspunsul dvs!!Deci asa scapa uneori de raspundere civila societatile??!!hm...pai in situatia data m-as avanta cu o ultima intrebare:cum s-ar contesta in abrogare un articol dintr-o lege.in speta art.31 paragraf 3 din legea 53/2003 actualizata 2011..codul muncii??!!!Va multumesc
Va multumesc de raspuns.Asta am facut;dar as mai dori o informatie:instanta a programat prima infatisare in vara anului 2013;ce s-ar intampla daca pana atunci firma pe care am dat-o in judecata pt concediere abuziva si-ar declara insolventa??!!!
Ce s-ar intampla atunci cand un angajat a dat in judecata societatea la care lucra pt.concediere abuziva,iar prima infatisare este programata in vara lui 2013 in cazul n care pana la aceea data societatea si-ar declara insolventa(falimentul)??!!
Doamnelor/domnilor avocati,cu tot respectul fata de munca si reusitele dvs,as dori ca pe viitor sfaturile si precizarile dvs fata de problemele juridice mai putin"sofisticate"in care spre exemplu un angajat se poate reprezenta/sustine singur in fata instantei pt.o concediere abuziva,fiind in masura descrierii tuturor detaliilor cu privire la acest aspect,sa exprimati mai multe detalii si proceduri de reusita in cazuri juste pt.cei ce poate chiar nu-si permit financiar un avocat.Va multumim