avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... functionarii publici disponibilizati vor beneficia de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

functionarii publici disponibilizati vor beneficia de somaj?

buna ziua,doresc sa aflu daca politistii comunitari ce vor fi disponibilizati,vor beneficia de somaj.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:35, 31 Iulie 2010
Da, cu conditia indeplinirii cerintelor cerute de lege ....:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata, sistem militar john_morgan0 john_morgan0 sunt angajat la politia comunitara si am o vechime in munca de 17 ani ca militar si 3 ani ca politist comunitar. am varsta de 43 ani. Pot beneficia de pensie ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare inainte de pensie Artemia Artemia Buna siua, Sunt oripilata de ceea ce i se intampla tatalui meu si doresc sa stiu daca e legal- sau poate mai exista o portita de iesire... Poate un ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa cic maria_rubi maria_rubi Buna ziua! Am iesit din CIC pe 18 ianuarie 2009 (am stat 2 ani). Acum sunt in concediu prenatal, in 20 martie urmand sa nasc al doilea copil. Dupa cele 42 ... (vezi toată discuția)