avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... insolventa unei s.c. cand are pe rol un proces civil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

insolventa unei s.c. cand are pe rol un proces civil

Ce s-ar intampla atunci cand un angajat a dat in judecata societatea la care lucra pt.concediere abuziva,iar prima infatisare este programata in vara lui 2013 in cazul n care pana la aceea data societatea si-ar declara insolventa(falimentul)??!!
Cel mai recent răspuns: aantonela , utilizator 12:24, 31 Ianuarie 2012
În baza art. 36 din Legea nr. 85/2006 suspendă judecarea cauzei.
Cu drept de recurs pe tot timpul suspendarii.
Raman uimita de raspunsul dvs!!Deci asa scapa uneori de raspundere civila societatile??!!hm...pai in situatia data m-as avanta cu o ultima intrebare:cum s-ar contesta in abrogare un articol dintr-o lege.in speta art.31 paragraf 3 din legea 53/2003 actualizata 2011..codul muncii??!!!Va multumesc
Daca ati primit termen in vara anului 2013 formulati o cerere de acordare a unui nou termen mai apropiat. Totusi nu prea cred ca instantele competente sa solutioneze litigii de munca acorda astfel de termene ...
Stimate domn,pe acest forum cei interesati de sfaturi juridice pretioase,implicati in procese,nu vor scrie niciodata evaziv aspectele,ci intocmai,pt ca altfel nu si-ar mai avea rost nevoia de consiliere de care va foarte multumesc cu privire la persoana mea.In cursul zilei de ieri am depus la tribunal(litigii de munca) o contestatie a unei concedieri abuzive.Data scrisa si incunostiintata de la tribunal,la care se va incepe procesul este iunie 2013!!Si eu am ramas surprinsa,dar am aflat ulterior motivul acestei perioade destul de mari in care s-ar fi putut finaliza.Asa ca nu va indoiti de ceea ce v-am mentionat anterior acestui mesaj.Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediarea abuziva aantonela aantonela demersuri ce trebuiesc urmate in contestarea unei concedieri abuzive inca din perioada de proba. (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez daca nu am primit salariul de la 01 mai 2009 MOCANU DOINA MOCANU DOINA Sunt salariata la un punct de lucru din Eforie. Societatea mama este la Hunedoara. Cei de acolo iau salariile lunar (sunt doi salariati si trei in consiliul de ... (vezi toată discuția)
Competenta instantei in litigiile de munca gubithebest gubithebest Am un prieten care a avut nu si-a primit salariul de la angajator cateva luni dupa care tipul administratorul firmei i-a spus sa nu mai vina la munca . ... (vezi toată discuția)