avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate dinutu

Activitate dinutu

Daca am facut recurs,am inteles ca nu am nici o sansa sa se mai intre pe fondul cauzei.Nu sunt multumita de hot.inst.si consider ca am dreptate.Care sunt exceptiile pt.care se redeschide cauza si se intra pe fond, sau ce argumente , probe trebuie sa aduc pt a mi se dea casig de cauza.Sau trebuie sa ma conformez?
Va multumesc,
Răspuns la discuția clienti neancasati
:):):) Multumesc
Răspuns la discuția intrebare? urgent !!!
te rog mult sa mi-l trimiti .

multumesc,
Răspuns la discuția firma noua
Multumesc Elena pt promptitudine,

De fapt zilele astea m-a sunat o cunostinta si mi-a spus ca firmele ar trebui sa plateasca nu stiu ce autoriz de functionare la primarie.Alta problema : ce tipuri de firme trebuie sa-si declare orarul de functionare la primarie?
Ma inebuneste nebuloasa asta si as vrea sa stiu ce obligatii am.

multumesc mult
Daca benzina se poate deconta cu bonul fiscal,uleiul de masina,antigelul si altele similare pot fi prin analogie astfel decontate?

Va multumesc,
Dinu

Răspuns la discuția firma noua
Multumesc Elena,
Ma refer la impozite si taxe catre primarie.Pe langa imp teren, taxa firma ,mijl de transp....etc ce obligatii mai are o firma catre primarie?.As dori un suport legal in acest sens.
Trebuie sa plateasca autoriz de functionare, sa-si declare orarul de functionare.......

Dinutu,

Timisoara
Discuție firma noua
Ce impozite, taxe locale, autorizatii trebuie sa plateasca o firma noua ?( la nivel local)

va multumesc,
dinutu
Răspuns la discuția Venit impozabil?URGENT
Banuiesc ca inregistrezi chelt cu salariul de 310 lei.In conditiile astea venitul de la somaj de 310 lei nu face decat sa contrabalanseze cheltuiala si efectul asupra ct.121 este nul.Tocmai acesta este si scopul aj.acordat de somaj pt a se angaja persoane pt care piata fortei de munca este mai putin fertila , iar pentru firme sa nu aiba nici o chelt in limita salar,minim.Deci parerea mea este ca se impoziteaza , dar efectul asupra ct 121 este nul.
Sper ca te-am ajutat putin.
Dinutu
in ce cont inregistrati clientii neancasati sau care trebuie prescrisi ?
cheltuiala este nedeductibila fiscal?
Răspuns la discuția Venit impozabil?URGENT
da-mi informatii suplimentare ca sa pot sa-ti raspund.

dinu