avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate baciu mihaela

Activitate baciu mihaela

daca dosarul a fost inaintat la tribunal mai beneficiez de aceasta lege 175/2010care s-a prelungit din cate stiu eu pana in iulie 2012?
Buna seara am nevoie de niste sfaturi am la asociatie 1900 ron si penalitati de 5500ron am fost chemata la tribunal ptr recuperarea datorie de catre asociatie .ce se poate face in acest caz se va esalona datoria iar penalitatile trebuie sa le platesc obligatoriu deoarece stiu ca legea 175/2010 a fost prelungita cu inca un an multumesc ast raspuns
Răspuns la discuția Demisie
am facut sesizare verbala au spus ca vin in control .dar cum pot sa-mi recuperez salariile? pe 30 s-a facut greva in fabrica (toti colegii)si au spus ca ne pune sa platim penalizarile de la livrarea care trebuia sa aiba loc pe 1 octom.pe data de 10sept trebuia sa luam lichidarea pe august si nu am primit-o nici pana azi.
Discuție Demisie
Buna ziua lucrez la o firma de confectii de 9 ani iar pe data de 2 octombrrie 2011 mi s-a spus ca ma disponibilizeaza cu somaj. Ieri cand m-am dus la firma mi s-a spus mie inca la 15 pesoane care sunt in cazul meu ca nu ne mai da somaj sa ne dam demisia. la aceasta firma sunt problema cu salariile de exemplu suntem pe data de 6 octomrie si eu nu am luat banii pe august ce se poate face in cazul acesta pentru ca ei nu-mi dau somaj demisia nu o dau dar ei nu vor sa ma mai primeasca.
Răspuns la discuția succesiunea
bunica meaare 2 copii o fata care a decedat anul trecut (adica mama mea) si un frate care este in viata mama mea a avut 3 copii si un sot care sunt in viata bunica mea a facut acte de mostenire ginerelui ei adica tatalui meu pe toate bunurile mobile si imobile ei vor sa vanda casa deorece nu se inteleg cu fratele mamei(cumnatul tatalui meu respectiv copilul bunicii)mentionez ca acestia locuiesc impreuna! dupa ce fac succesiunile dupa bunicu si respectiv a mamei mele ei pot sa vanda avand procentaj mai mare dandu-i lui(cumnatului tatalui meu respectiv copilul bunicii)partea lui de mostenire in bani fara a fi de acord el eu stiu ca i noi avem drept dupa mama dar am cedat pentru tata
Discuție succesiunea
buna seara as avea si eu nevoie de un raspuns de la dumneavoastra bunica mea vrea sa vanda casa, bunicul meu a decedat acum 10 ani fara a se face succesiunea iar bunica afacut act de mostenire ginerelui ei acesta impreuna cu ea vor sa vanda dar mai intai vor face succesinea .dupa care vor sa dea fiecarui mostenitor partea lui se poate?
buna seara as avea si eu nevoie de un raspuns de la dumneavoastra dupa terminarea stagiului de pensie anticipata se ava recalcularea pensiei de drept cu sporurile aferente sau va ramane la fel va multumesc si astept raspuns
Răspuns la discuția Alocatie din urma?
cu sigurata si eu am depus actele ptr fetita mea dupa 6 luni ptr ca nu am stiut ca se face un dosar si mi-a dat tot din urma!
Răspuns la discuția somajul
nu intereseaza pe nimeni daca iei sau nu somaj!iar de tinut inca 2 luni nu se pune problema!
Răspuns la discuția somajul
pe data de 6 februarie am 10 luni cotizate
+12 luni somaj 22 luni iar inainte de somaj am lucrat continu nu se mai cec 2 luni de inainte!