avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Activitate danichirila

Activitate danichirila

In situatia in care s-a facut contestatie la executare,se poate face cerere de amanare a termenului de plata cu acordul creditorului?
Cum se mai poate face contestatie la executare din moment ce imobilul a fost scos la licitatie si are inscrisa somatia de executare in Cf,si incuviintare din partea intantei de executare silita la care nu a facut contestatie?
nu ar trebui sa faca numai contestatie la licitatie ,eventual?
S-a facut cu incuvintare din partea instantei de executare silita si somatie inscrisa in CF
pagubitul nu a inaintat nici o contestatie pana acum ,a asteptat momentul licitatiei pentru ca spera sa il poata rascumpara prin interpusi ,dar nu a fost asa.Acum este disperat si a facut contestatie la executare.
ideea este ca eu am termen de 30 de zile ca sa achit diferenta de bani pana la suma cu care s-a adjudecat(exista in contul executorului bancar cautiunea cu care am participat la licitatie) si nu stiu exact ce riscuri implica aceasta contestatie.
pot sa cer amanarea platii pe diferenta pana la solutionare?
ce ar ma putea castiga in instanta?,debitul pricum este mi mare ecat ce au putut valorifica si pagubitul (persoana fizica)a girat cu apartamentul pentru o persoana juridica care este in insolventa,care nu si-a mai platit daoria fata de banca de 1 an de zile.
Răspuns la discuția executari silite numai VARA???
buna!
eu sunt adjudecatorul unui imobil scosla licitatie.l-am castigat acum 3 saptamani si intre timp pagubitul a facut contestaie la executare.
asa o situatie ati patitsi voi?
atat de mult poate dura un proces!
ce sanse am sa pierd ?
Daca ma poate lamuri cineva cat poate sa dureze aprox. o contestatie la executare silita ,chiar si in faza in care s-a produs si publicatia de vanzare cu licitatie si a fost adjudecat imobilul?
Mai exact pagubitul a facut contestatie la executare stabilindu-se un termen de judecata pe fond peste 2 luni cu toate ca se zice, ca se judeca in regim de urgenta!
in calitate de adjudecator vreau sa stiu la ce sa ma astept,si cat se poate tergiversa executarea silita?Daca cunoasteti cazuri si cat de repede s-au solutionat?
Si ca adjudecatar de drept care sunt riscurile mele?
multumesc frumos
Buna ziua, sunt intr-o mare dilema... Sunt angajat la o firma privata cu norma intreaga. De curand mi s-a ivit oportunitatea sa lucrez si la stat, tot cu norma intreaga, pe un post temporar(concediu pre si post-natal), si nici macar cei de la ITM nu au stiut sa-mi spuna daca e legal sau nu sa am 2 contracte de munca cu norma intreaga. Apelez la dvs. in speranta ca ma veti putea ajuta. Mentionez ca atat firma privata cat si institutia de stat activeaza in domeniul sanatatii. Va multumesc !
Buna ziua, sunt castigatorul unei licitatii de apartament la care am participat la o banca de prestigiu. Dupa adjudecare ma confrunt cu urmatoarele probleme:
- am depus o cautiune de 10 % din pretul de pornire, urmand ca diferenta sa se depuna in contul executorului in decurs de 30 de zile de la adjudecare;
- problema care se pune ar fi ca juristul si executorul, sustin ca diferenta de bani nu se poate achita printr-un credit ipotecar care sa aiba garantie acelasi imobil,fapt pentru care pagubitul ar trebui sa vina la banca sa semneze contractul cu mine si sa isi dea acordul(ceea ce evident nu se va intampla si mi se pare aberant lucrul asta pentru a nu vad ce treaba ar mai avea el ,in calitate de ce ?)
-intrebarea mea este ce treaba ar mai putea avea proprietarul apartamentului daca banca a urmat toate procedurile de executare silita s-a licitat si adjudecat imobilul?
-NU BANCA AR TREBUI SA FIE PROPRIETARUL DE DREPT CU CARE EU SA INCHEI VANZAREA?
-si daca DA ,care e modalitatea de punere a ipotecii pana la solutionarea creditului si documentatia dosarului de credit,ca si acte ale imobilului?
-si daca s-a adjudecat ,el nu ar trebui evacuat,ar putea oricand sa distruga tot ce e in apartament pentru c are cheile si este inca in posesia lui.