avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate Elart

Activitate Elart

Buna ziua tuturor!
Am o factura de la un programator web , pe care am achitat-o prin banca, urma sa primesc factura in original si contractul prin posta. Au trecut mai bine de 4 luni si aceasta persoana se da disparuta. Ce pot sa fac in acest caz ca sa-mi recuperez banii sau in cel mai rau caz ca sa-l opresc sa mai faca escrocherii si cu altii?
Va multumesc pentru ajutor.
As putea sa imi desfasor activitatea in strainatate pe o intreprindere individuala cu sediul in Romania?
Răspuns la discuția Doresc sa vand jumatate din firma
Va multumesc pentru raspunsuri. Da, este vorba de SRL. Cum ma sfatuiti sa procedez, caci asociatul meu nu doreste sa ma retrag...
Discuție Dezmostenire
V-as ruga, daca este cineva sa-mi dea un sfat. Parintii mei au facut contract de intretinere cu sora mea, fara ca eu sa stiu, pentru casa parinteasca, in care ea locuieste. De asemenea, au facut contract cu ea unde ii doneaza o alta casa si teren. Pe viitor toate bunurile o sa i le cedeze ei, deoarece eu nu am fost si nu sunt un copil ascultator ( spun ei ). Exista vreo posibilitate juridica de a-mi cere drepturile?
Va multumesc.
Buna ziua,
Sunt asociata in doua firme, cu fostul meu iubit si doresc sa ies din acestea. Este posibil sa vand partile mele unui nou asociat, fara acceptul lui? Pot sa am incredere in cei care preiau firme? Va multumesc.