avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate voionm

Activitate voionm

din cate am vazut in ghidul solicitantului ce am avea nevoie in tara nu avem voie sa facem.asta e din pacate.X-(.
imi ramane sa fac comert.
am 2 intrebari si anume
- pot achizitiona un auto necesar transportului de marfa prin acest program?Nu sunt destul de lamurit
Vreau sa deschid un market in mediul rural care sa faca si livrari la domiciliu.
- ce facilitati am ca deschid in mediul rural?
Discuție srl-d
buna ziua, as vrea sa ma apuc de un srl-d. ce ar trebui sa stiu? legislativ,finantari etc si de unde as putea lua toate aceste informatii?
sunt cazuri fericite sau e abureala?
Răspuns la discuția salariu compensator
multumesc,acesta va fi dat de AJOFM ? daca imi puteti spune mai multe , va rog
buna dimineata, as dori sa stiu ,in cazul desfacerii cm cu art. 65.1 daca beneficiez de salariu compensator.
multumesc
Răspuns la discuția anularea salariului
venitul unui reprezentant de vanzari in firma e format dintr-o parte fixa si una variabila.
parte fixa reprezinta salariul brut
partea variabila = comisioanele
in cazul meu partea fixa constituia 50% din venitul total
multumesc pentru raspunsuri,am primit in scris pe mail aceasta decizie, sincer imi vine sa rad acum cat de idioti sunt, prin care suntem instiintati ca de la 01.08 2010 intregului personal de vanzar li se anuleaza salariile fixe.
e cu nr. de inregistrare e cu antet, semnata si stampilata.
as uploada decizia dar nu stiu cum.
e buna de dat exemplu la rubrica ,, asa nu,,
prin itm am inteles ca e gratuit acest mod de solutionare. stiti ceva? am rasfoit codul muncii si in urma acelei decizii am inteles ca contractul meu de munca devine nul prin neindeplinirea obligatiilor. am inteles bine?
multumesc
daca e nevoie dau si numele firmei?
buna ziua, am o intrebare legata de o decizie a conducerii firmei la care lucrez.
in urma unei sedinte aga, intregului departament de vanzari i se anuleaza salariul brut, specificat in contractul de munca. venitul din comisioane ramane acelasi dar, atentie!!!, acesta nu e specificat in scris in vreo hartie
cat de legala e aceasta decizie ? ce masuri pot lua eu ca angajat?
multumesc