avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu compensator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu compensator

buna dimineata, as dori sa stiu ,in cazul desfacerii cm cu art. 65.1 daca beneficiez de salariu compensator.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela SANDU , Avocat 11:18, 12 Octombrie 2010
Da; conform contractului colectiv de munca la nivel national.
multumesc,acesta va fi dat de AJOFM ? daca imi puteti spune mai multe , va rog
Va fi platit de angajator.
Formulati o cerere in acest sens care societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati compensatorii. daca da? CIOBANU IONELA CIOBANU IONELA Buna ziua!Daca la nivel de societate nu avem incheiat contract colectiv de munca, iar cim a incetat conform art.65.1 din c.muncii, pot cere plata unui salariu ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare arnoldgabriela arnoldgabriela De 6 ani lucrez intr-o societate la care s-au facut disponibilizari colective iar eu am numar printre acestia.Spuneti-mi va rog daca am dreptul la salarii ... (vezi toată discuția)
Prevederi contractul colectiv de munca unic la nivel national Alexander15 Alexander15 Buna Ziua, Asi dori, daca se poate, sa ma ajutati cu confirmarea unor articole din Contractul Colectiv de Munca la Nivel National. Sotia mea este ... (vezi toată discuția)