avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Dar exista un dosar?
Daca nu exista declaratia nu exista nici dosarul...
Aveti un termen de 2 luni sa depuneti din nou plangere.De aceasta data sa cereti nr de inregistrare daca e cum ziceti...
Exista deja un dosar. Sa va explic : incidentul la care fac referire si despre care am mai vb aici pe forum - eu, mama mea, sora mea am fost agresate de un individ. Sora mea a primit doar o lovitura de bata, eu am reusit sa fug chiar inainte sa fiu lovita, iar mama a fost spitalizata in urama loviturilor primite. Noi suntem din provincie, iar spitalul de aici nu s-a putut ocupa de caz iar mama a fost trimisa in noaptea incidentului la Sp de Urg Floreasca din Buc.
In aceeasi seara domnii de la politie mi-au luat o declaratie cu privire la agresiune, in calitate de parte vatamata. Din cate am inteles , declaratia respectiva avea valoarea unei plangeri penale , intrucat s-a specificat ca doresc sa ma judec cu agresorul ptr lovire si alte violente. Cum am mai spus, declaratia n-a fost scrisa de mine, ci de unul din politisti, in prezenta colegului sau si a surorii mele, si a fost semnata la sfarsit de mine. Numar de inregistrare nu aveam cum sa primesc atunci pentru ca eu am dat declaratia la spital.
Dupa o saptamana in care eu am incercat sa iau legatura cu cei care mi-au luat declaratia, am aflat ca acestia au intrat in concediu, si cel care se ocupa de caz mi-a spus ca declaratia pe care o invoc nu exista in dosar : probabil s-a pierdut, sau o condfund eu cu procesul vb de constatare de la locul faptei ( va dati seama ca e imposibil de confundat), si in final mi-a mai zis ca pana la urma nu e asa importanta declaratia respectiva.
Eu am facut o reclamatie scris la politie in data de 18 august in care cer o explicati ptr faptul ca declaratia respectiva a disparut (ca doar nu are picioare sa plece singura) dar pana la momentul de fata nu am primit nici un raspuns.