avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Activitate alyaleme

Activitate alyaleme

Buna ziua!
Am o mica nelămurire legată de calcului indemnizației de creștere copil. Situația este in felul următor: in perioada mai 2015-Decembrie 2017 am lucrat cu contract de munca legal in regatul unit al marii britanii. In luna Ianuarie 2018 am început serviciul in România. In luna Iulie 2017 am ramas însărcinată, iar in Martie 2018 am născut in România(fiind angajata in țara).
Întrebarea mea este daca veniturile dintr-o țara UE (Anglia in cazul meu) se iau in calcul pentru stabilirea cuantumului indemnizației de creștere copil, si cum trebuie procedat in acest caz.
Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Infiintare firma de contabilitate
am si eu o intrebare...
as dori sa infiintez o societate de prestari servicii contabile.nu am nici un fel de experienta in acest domeniu,dar ma intrebam deca pot angaja contabili.
ma gandeam la ceva de genul contracte de colaborarecu contabili autorizati si/sau experti contabili care sa preia dosarele potentialilor clienti.
intrebarea mea este daca pot face acest lucru neavand nici experienta nici calificare in domeniu.
va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Admitere Avocatura

[ link extern ]
[/quot
MULTUMESC MULT!
Răspuns la discuția Admitere Avocatura
buna ziua!
dupa licienta,ce pasi trebuiesc urmati pentru a intra in magistratura?
va multumesc pt raspuns
Răspuns la discuția Conflict proprietar-chirias
din experienta unei matusi,acre a patit la fel,va pot sfatui sa mergeti la politie sa faceti plangere in baza contractului pe care il aveti,chiar daca nu este unul legalizat,dar urmarile pentru proprietar pot fi dintre cele mai rele.
in primul rand va trebui sa dea explicatii si sa raspunda in fata legii pentru faputl ca v-a amenintat,iar apoi i se va intocmi dosar penal pentru evaziune fiscala(nu a declarat veniturile din chirie la fisc si nu a platit impozit),bineinteles,va trebui sa plateasca impozitul retroactiv.bine ar fi daca ati avea toate chitantele care sa ateste suma de plata catre respectuvul reparzentand chiria pentru locuinta respectiva.
e normal sa-mi fie inputat la plata apa rece si calda atata timp cat in apartament nu locuieste nimeni?asta a facut administratora blocului in care locuiesc si imi spune cu non-salanta ca suma de 125 lei este pentru reparatii la subsolul blocului,mai precis robineti la conductele de apa,timp in care pe desfasurator in dreptul apartamentului meu este clar scris negru pe alb apa rece-2 m cubi si apa calda 2,5 m cubi.
mi-am pus intrebarea fireasca daca s-au facut reparatii de ce sunt pierderi atat de mari tinand cont ca locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje.
unde as ptea sa o reclam pe aceasta "doamna administrator" in ploiesti?
multumesc anticipat pentru raspuns,