avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Activitate ccos

Activitate ccos

Răspuns la discuția anulare titlul de proprietate
imi pare rau, s-ar putea ca instanta sa-ti anuleze cererea ca lipsita de interes. trebuie sa gasdasti o alta chichita plauzibila care sa tina. De asemenea trebuie sa iei legatura cu un avocat care sa studieze temeinic dosarul.
Răspuns la discuția anulare titlul de proprietate
daca la data eliberarii Tp, dumneavoastra aveati cerere inregistrata in termenul prevazut de lege la comisia locala, este cel mai bun motiv de nulitate si care tine si in instanta.
Răspuns la discuția Cumparare teren
este foarte important care este obiectu actiunii, ce se afla in recurs. S-ar putea sa nu aiba nici o legatura cu defuncta, carei i s-a eliberat TP in urma unei validari a comisiei judetele.
Mai mult, trebuie verificata cartea funciara, in extenso, deoarece s-ar putea ca actiunea de care voarbiti sa fie noatat in Cf, iar atunci nu puteti sa faceti nimic.
multumesc . Stiti cumva care sunt sanctiunile, si cum se prescriu acestea
in anul 2004 am incheiat un contract de inchiriere cu cineva care a parasit locuinta in naul 2008, la plecare i-au mai ramas 3 luni de neplata si ceva datorii la intretinere.
ce solutii imi dati
in 2004 am incheiat un contract cu o persoana care a parasirt locuinta in naul 2008, ramanandu-i de plata 3 luni si ceva restante la cheltuieli. Cum as putea sa-i recuperez