avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot sa recuperez 3 luni restante la un contract ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot sa recuperez 3 luni restante la un contract nedeclarat la finante

in anul 2004 am incheiat un contract de inchiriere cu cineva care a parasit locuinta in naul 2008, la plecare i-au mai ramas 3 luni de neplata si ceva datorii la intretinere.
ce solutii imi dati
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 01:30, 12 August 2010
Il puteti actiona in instanta pentru achitarea datoriei, dar conditia de baza este sa-i cunoasteti noul domiciliu si sa achitati o taxa de timbru la valoarea sumei cerute.
depinde de clauzele inserate in contractul de inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat vs. contract inchiriere apartament magic9pm magic9pm Am avut experiente neplacute cu chiriasii in trecut ( cu contract de inchiriere la fisc)......dupa ultimii am platit datorii de 3100 RON . Acum , un coleg ... (vezi toată discuția)
Recuperarea chiriei dintr-un contract nedeclarat ccos ccos in 2004 am incheiat un contract cu o persoana care a parasirt locuinta in naul 2008, ramanandu-i de plata 3 luni si ceva restante la cheltuieli. Cum as putea ... (vezi toată discuția)
Proprietar vs chirias Marcel10 Marcel10 Buna ziua. Ce sanse de castig sunt la un proces in care proprietarul da chiriasul in judecata pt neplata intretinerii , la plecarea chiriasului din ... (vezi toată discuția)