avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperarea chiriei dintr-un contract nedeclarat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperarea chiriei dintr-un contract nedeclarat

in 2004 am incheiat un contract cu o persoana care a parasirt locuinta in naul 2008, ramanandu-i de plata 3 luni si ceva restante la cheltuieli. Cum as putea sa-i recuperez
Cel mai recent răspuns: ccos , utilizator 18:38, 12 August 2010
buna ziua,
contractul de inchiriere nu a fost declarat, insa exista intre parti. In baza acestui inscris dar si a unei probe cu martori, actionati pe calea instantei de judecata
multumesc . Stiti cumva care sunt sanctiunile, si cum se prescriu acestea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa recuperez 3 luni restante la un contract nedeclarat la finante ccos ccos in anul 2004 am incheiat un contract de inchiriere cu cineva care a parasit locuinta in naul 2008, la plecare i-au mai ramas 3 luni de neplata si ceva datorii ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere, obligatii chiriasi summerwinter summerwinter Am un apartament cu 2 camere, pe care l-am inchiriat unor tineri. intocmind o conventie contractuala intre parti. Acest contract nu a fost inregistrat sau ... (vezi toată discuția)
Chirias plecat, fara sa plateasca chiria Mirnea Luiza Mirnea Luiza As dori sa stiu ce posibilitati am, daca am avut pe cineva in chirie, care a plecat de 2 zile, mi-a trimis doar un mesaj, insa nu mi-a platit chiria in ... (vezi toată discuția)