Imi cer scuze ca intervin dar si eu sunt o mama singura cu un baiat de 14 ani pe care as dori sa-l cresc cu frica de Dumnezeu. Pot sa va spun ca pana acum nu am avut probleme in sensul educatiei spirituale dar de un timp incoace am. Pot sa va spun din proprie experienta ca nu merge sa impunem propriile noastre convingeri , ce putem face noi ca si parinti este sa le oferim o cunostinta temeinica din Cuvantul lui Dumnezeu iar apoi sa-i lasam pe ei sa aleaga ce vor face cu aceasta cunostinta. Participare cu dv la biserica face parte din procesul lui de educare, trebuie sa-i explicati acest lucru si sa-l asigurati ca nu il veti obliga sa faca ceea ce faceti dv ci trebuie sa ia acest lucru ca pe o largire a orizontului cunoasterii de sine si a lumii care ne inconjoara. Incercati sa discutati cu blandete si sa-l ajutati sa inteleaga ca ii doriti binele. Cu ajutorul lui Dzeu veti reusi asa cum am reusit si eu. Succes
Pentru ca notarul sa accepte pe testament amprenta digitala in cazurile mentionate de dv nu era necesara o adeverinta medicala care sa mentioneze motivele pentru care persoana nu poate sa semneze, respectiv ca nu vede sau e paralizat etc.,pentru ca de scris si de citit stia? Va multumesc
Tatal fiului meu a decedat lasand un testament in favoarea actualei sotii in care declara ca nu mai are alti mostenitori. Testamentul nu este semnat ci este pusa amprenta. V-as ruga sa-mi spuneti care era modalitatea legala si actele care trebuiau luate in considerare de notar la intocmirea acestui testament. Va multumesc
Buna ziua,
Va rog, daca poate sa ma ajute cineva cu informatii privind evidenta contabila si tratamentul fiscal cu privire la expoatarea lemnului de catre o societate comerciala. Sunt declaratii lunare de intocmit si de depus la alte organe decit cele care sunt ptr o scocietate de prestari servicii?
Va multumesc