avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Activitate Mirela Sepsei

Activitate Mirela Sepsei

Răspuns la discuția SFAT
Mersi, am sa incerc sa vad ce pot rezolva, dar pe cei doi care au luat partea de pamant abuziv si fara nici un drept ias putea da in judecata. De fapt au ascuns, au inselat probabil pe mana cu primarul, ce pot sa le fac. Mersi.
Discuție SFAT
As dori si eu un sfat, daca cer anularea unui titlu de proprietate emis in baza legii 18/1991 deoarece a fost emis pe numele unor 2 persoane straine desi exista mostenitori legali,care ar fi temeiul legal. Va rog. Multumesc. Daca sunt mai multe ok, ca eu pot sa verific si sa -l aleg pe cel bun.
Discuție promovare
Sunt functionar public treapta 3 si clasa I, intr/o functie publica de executie. Sunt de doi ani inspector asistent, am terminat si masterul si am facut si o specializare ca si expert in ceea ce sunt incadrat, in ceea ce muncesc. Intrebarea mea pot promova in treapta anul acesta? trebuie sa mai dau examen? Ce ar trebui sa fac sa pot cere schimbarea in treapta? pot cere schimbarea functiei din inspector in expert, am vazut ca exista si functia asta.
Răspuns la discuția ACTIUNE IN JUDECATA
va multumesc de raspuns, trebuie sa ma mai gandesc ce am de facut, eu sunt cu achizitiile publice oug 34/2006, iar raspunsurile dvs. imi sunt f de folos. Stiu de unde sa o apuc. Mersi.
Răspuns la discuția ACTIUNE IN JUDECATA
Sa va spun cum sta treaba. Bunicul decedat are 2 copii in viata. A avut pamant dar copii nu au stiut de acest pamant deoarece bunicul plecand din acel sat de vreo 30 de ani. Primarul a dat la o terta persona pamantul.nu a cauta mostenitorii nimic.Bunicul era proprietar, este trecut si in carte de proprietate si in extras cf.Terta persoana a facut cerere la legea 18/91 si a primit titlul de proprietate. Acum unde sa fac actiunea de judecata sa cer nulitatea actului. La judecatoria orasului?Trebuie sa dau in judecata primaria de la acel sat si prefectura nu?
Vreau sa dau in judecata primaria B. si prefectura T. ptr anularea unui act de proprietate. Daca ma poate ajuta cineva cu un model as fi tare recunoscatoare. Inca o intrebare actiunea trebuie sa o fac la tribunal si in contencios administrativ ? este cu institutiile statului. Astept sfaturile dvs. Multumesc.
Buna ziua, daca ma poate lumina si pe mine cineva. Am un extras de carte funciara de informare unde bunicul meu are impreuna cu un frate decedat pamant., bunicul meu si fratele lui sunt decedati.Am si o carte de proprietate unde este trecut pamantul si mai este si o casa. Am cerut primariei sa/mi spuna ce sa/ntamplat cu partea bunicului meu si mi/au spus ca alte 2 persoane au cerut pamantul care nu le cunosc si si/au facut titlu de proprietate.in baza legii 18/91.Probabil rude din partea fratelui bunicului. si care nu aveau dreptul la partea bunicului meu.Eu nu am stiut de toate astea deoarece pamantul si casa sunt la sat iar bunicul meu care a locuit cu mine este plecat din sat din 1960. Primaria nu a incercat sa gaseasca mostenitorii bunicului desi aveam aceeiasi adresa, nu a primit nicio negatie de la noi. Ce am de facut?sa dau in judecata partaj judiciar, punerea in posesie, anularea titlului de proprietate, succesiune?Multumesc de sfat.