Sunt in situatia de a incheia un contract cu o firma de consultanta, in calitate de expert tehnic. Ne-am inteles asupra sumei nete/ zi pe care o voi primi, avind in vedere ca, contractul se incheie pe 525 de zile lucratoare.
Intrebari :
- cum e mai bine sa inchei acest contract, PFA sau persoana fizica ?
- cine suporta darile catre stat, avind in vedere ca beneficiarul doreste sa
incheiem contract de colaborare ?#-o
- ce alt tip de contract as mai putea incheia ?
Mentionez ca nici el, nici eu nu prea mai putem da inapoi, deoarece sunt fonduri europene, iar numele meu e trecut in contractul de finantare al proiectului si mi-am dat acordul formal de colaborare in cazul cistigarii licitatiei.
am cumparat o masina second hand, cu rovigneta valabila pana la sfarsitul anului 2011. am fost oprit si greu am scapat de amenda, pentru ca nu coincidea nr. de inmatriculare si mi s-a spus sa merg la drumuri nationale. acolo mi se cer alti bani pentru modificarea nr.de inmatriculare de pe rovigneta. avand in vedere ca aceiasi masina este si tot ea foloseste drumurile, va intreb daca este corect sa ma platesc inca odata ?:((
cartea de munca, mi s-a inchis cu 31.12.2010. cum fac dovada ca in perioada 01.01.2011- 01.02.2011. am lucrat, avind in vedere ca de la 01.02.2011, mi-am schimbat locul de munca. este vorba de solicitarea continuitatii pentru banca. #-o
pe 22 IUNIE mi s-a aprobat concediul de odihna, aferent primelor 7 luni lucrate, incepind cu 12 iulie. Pe 6 iulie, am primit preaviz, pina pe data de 4 august. Angajatorul, stiind ca am CO, nu trebuia sa prelungeasca preavizul ?, sau altfel spus, nu trebuia sa-mi plateasca zilele de CO neefectuate daca durata preavizului nu s-a schimbat ?
Nu sunt foarte interesat de bani, dar totusi si o multinationala trebuie sa fie fair-play !