avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calitatea de angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calitatea de angajat

cartea de munca, mi s-a inchis cu 31.12.2010. cum fac dovada ca in perioada 01.01.2011- 01.02.2011. am lucrat, avind in vedere ca de la 01.02.2011, mi-am schimbat locul de munca. este vorba de solicitarea continuitatii pentru banca. #-o
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 18:10, 23 Februarie 2011
Se elibereaza de catre angajatorul la care ati lucrat o adeverinta de vechime!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta Doina Elena Doina Elena Care este ultimul model de adverinta de vechime care se elibereaza dupa ianuarie 2011 , agreat de ITM? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime srl alexandru andra alexandru andra O societate \\"SRL\\" a eliberat o adeverinta unui fost salariat, cu ce drepturi a avut la ei, perioada si spor de vechime....intrebarea este....aceasta ... (vezi toată discuția)
Inregistrari in cartea de munca dupa data de 01.01.2011 do_ri do_ri Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi referitoare la urmatorul caz: sunt angajata din octombrie 2010 pe o perioada determinata de 3 luni, adica acum ... (vezi toată discuția)