avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Activitate Obliterate

Activitate Obliterate

Bună ziua, primăria comunei de care aparțin a cadastral o suprafață de 100m2 în proprietatea primăriei din bucata mea de pământ. Era o porțiune fără gard pe care o foloseam pentru depozitare lemne iarna și alte lucruri temporare (2-3 zile când era cazul.). Am luat de la primărie act pentru suprafața deținută unde sunt trecuți 800m2, vreau sa fac cadastrarea și fără a lua în considerare cei 100m2, îmi ies 716m2. Ce as putea face în aceasta situație? Va mulțumesc!
SI daca acesta neaga totul? tin sa mentionez ca cel care o abuza, nu mai locuia in camin de 2 luni de zile, fiind exclus pentru neplata, dar venea pentru ca, colegi de camera ii permiteau asta, deasemenea stiau ca acesta are o relatie cu ea, insa nu stiau de faptul ca este obligata.
De mentionat ca a atinso in locurile intime, totul a durat cam 40 de minute, pentru ca a aparut un alt coleg care a deschis usa si a reusit sa plece apoi.
Edit:Am vorbit cu ea, si nu este prima oara cand face asa ceva.Dar a amenintato si santajato, ca o sa-mi spuna mie, si apoi eu nu o sa mai vreau sa fiu impreuna cu ea. O sa va tin la curent cu ce mai aflu de la ea. Asteptam parinti pe maine.
Buna ziua, sunt student si locuiesc in camin. Ieri prietena mea a venit in vizita si a ramas peste noapte, de dimineata eu am plecat la munca la ora 8. Unul dintre colegi de camera, a incuita usa imediat dupa ce am parasit camera, si cand prietena mea a vrut sa plece nu a vrut sa o mai lase, si a incercat sa o dezbrace, sa o arunce in pat.
Asi putea sa fac ceva?
De mentionat ca orele de vizita sunt intre 8-23, si toate astea sau intamplat in jurul orei 9.
ati citit mesajul privat care l-am trimis?
La ce fel de cerere va referiti?Chiar nu am nici o idee ce sa fac.
si eu pana la toamna trebuie sa dorm pe strazi? celor amanati nu se dau camin.
am fost sa imi trec nota,si cei de la secretariat mi-au spus ca nu pot sa mai treaca acuma,decat in sesiunea de iarna.Din cauza ca nu am nota,eu sunt trecut ca amant.Doamna prodecan, mi-a spus ca nu poate sa mai faca nimic acuma,sa fac cerere de credite in avans.Pe care se pare v-a trebui sa le platesc mai tarziu.Eu in iarna sunt obligat sa imi iau examenele, pentru care cer credit in avans.In caz contrar o sa raman anul II.De 3 zile stau la cozi pentru camin,insa in zadar.Ne trimit dupa semnaturi, cei care ar trebui sa ne semneze,nu vor si ne trimit la secretariat. Este dreptul meu sa primesc camin,trebuia sa am de pe data de 1,nu sa stau in ploaie pentru nimic. Pe langa asta nu pot merge nici la cursuri,pentru ca trebuie sa stau la coada. Astazi doamna care se ocupa de cazari,s-a ocupat doar de fete pentru ca,cum zice dansa sunt mai cuminti si altele.Sunt locuri in camin,dar nu vrea sa le dea.

Multumesc!
Buna ziua.Sunt stundent, si o doamna profesoara nu mi-a trecut o nota la secretariat.Din cauza asta eu nu pot sa trec in anul urmator si nu pot primi camin.Nota o am trecuta in carnet cu semnatura dansei,dar nu mai pot face nimic.

ce pot face? o pot da in judecata?
Răspuns la discuția Publicare poze fara acord...
Apropo il pot forta sa scoata pozele?Pozele sunt puse profilul meu, de la care eu i-am dat parola,dar acum a schimbato.
Multumesc pentru raspunsul rapid! Si clarificarea situatiei. O zi buna!