avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tentativa de viol si de sechestru - intrunirea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tentativa de viol si de sechestru - intrunirea elementelor constitutive ale infractiunilor

Buna ziua, sunt student si locuiesc in camin. Ieri prietena mea a venit in vizita si a ramas peste noapte, de dimineata eu am plecat la munca la ora 8. Unul dintre colegi de camera, a incuita usa imediat dupa ce am parasit camera, si cand prietena mea a vrut sa plece nu a vrut sa o mai lase, si a incercat sa o dezbrace, sa o arunce in pat.
Asi putea sa fac ceva?
De mentionat ca orele de vizita sunt intre 8-23, si toate astea sau intamplat in jurul orei 9.
Cel mai recent răspuns: Obliterate , utilizator 19:01, 29 Martie 2013
Prietena dvs. poate depune plangere penala pentru lipsire de libertate si tentativa de viol in functie de circumstantele in care s-au succedat faptele. (durata, scopul privarii de libertate, etc)
De mentionat ca a atinso in locurile intime, totul a durat cam 40 de minute, pentru ca a aparut un alt coleg care a deschis usa si a reusit sa plece apoi.
Edit:Am vorbit cu ea, si nu este prima oara cand face asa ceva.Dar a amenintato si santajato, ca o sa-mi spuna mie, si apoi eu nu o sa mai vreau sa fiu impreuna cu ea. O sa va tin la curent cu ce mai aflu de la ea. Asteptam parinti pe maine.
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2013
Obliterate, utilizator
Avand in vedere repetabilitatea faptelor si amploarea pe care a luat-o situatia, depuneti plangere la politie. Pentru infractiunea de viol, trebuie depusa plangere prealabila si aveti termen maxim de depunere 60 zile de cand s-au intamplat faptele.
Sa depuna plangere penala la politie si sa relateze faptele.
Il va chema la audiere si pe faptuitor.
Depinde si ce va declara acesta.
SI daca acesta neaga totul? tin sa mentionez ca cel care o abuza, nu mai locuia in camin de 2 luni de zile, fiind exclus pentru neplata, dar venea pentru ca, colegi de camera ii permiteau asta, deasemenea stiau ca acesta are o relatie cu ea, insa nu stiau de faptul ca este obligata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori aculin aculin ce mi se poate intampla daca am intretinut relati sexuale cu o fata doar ca baiatul are 16 ani si fata 13 si parinti acesteia a declarat ca am corupto dar am ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie și pătrundere prin efracție Piramida Piramida Dețin contract de cazare până la 31 decembrie 2016 în camera de cămin care nu are autorizație de funcționare. Condițiile igienico-sanitare precare ... (vezi toată discuția)
Sechestrare? newk newk Buna seara ... Nu mai pot sa inchid un ochi dupa evenimentul intamplat...Seara am fost cu mai multi prieteni sa luam o fata sa o ... . Faza e , ca am adus-o in ... (vezi toată discuția)