avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Activitate Birou detectivi Birou investigatii detectivi

Activitate Birou detectivi Birou investigatii detectivi

Inspectorii vin la SC/II/PF inregistrate fiscal, nu la nea Ion care isi face o șoapra.
Răspuns la discuția Protectia datelor personale
judecatile in instanta sunt publice
De acord cu ce spui, dar confuzie d-le SSM! Activitatile sunt : ocazionale, unele repetitive , unele continui zilnice. Reparatul casei este ocazional, ca si prasitul porumbului. Concluzia o tragi singur. Fa-i contract de munca sa dea cu sapa 1-2 pe an si cu var o data la 10 ani! Eventual , contract de prestari servicii, da e alta treaba. Te salut.
Răspuns la discuția MA POT CONSTITUI INTERVENIENT ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic aveti toate drepturile, puteti depune cerere in acest sens, instanta va admite sau nu interventia dv. functie de analiza starii de fapt si de drept.
Acolo pare a fi teren/drum public. Daca este parcat aiurea, incomodeaza circulatia dv. si a altora pe drumul pulic, puteti solicita sprijinul politiei locale/nationale.
Nimic ilegal..se numeste in regie proprie. E acelasi lucru cu a lua persoane sa-mi praseaca porumbul !
Luati legatura cu primaria, anual la inceput de an consiliul local emite o hotarare in care se stipuleaza cand, cine, unde, zona/perimetrul se pasuneaza animalele (vaci si separat ovine). Normal se inchei o conventie , pentru ca ,,vacarii,, sunt platiti de catre posesorii de animale.
La instanta lui de domiciliu. inteleg ca-l cunoasteti, aveti date personale despre el, este identificabil ? Ca altfel slabe sanse. Mai bine ajungeți la intelegere amiabila (ceva ceva ia facut SC dv. ). Puteti alege un proces civil de calomnie, doar daca puteti dovedi acest lucru, si ceea ce afirma el , nu este si adevarat.
Răspuns la discuția drept de proprietate
Cam asa este. Nu este bun dobandit in timpul casatoriei,
Noul Cod de procedură civilă. / Legea aplicabila hotararilor
Art. 27. - Hotararile raman supuse cailor de atac, motivelor si termenelor prevazute de legea sub care a inceput procesul

Raporturi juridice incepute in 1995. Antecontract de vanzare.
Dosar inregistat pe fond/judecatorie, in 2014 (constatare vanzare), judecat dupa Cod Civil VECHI. Finalizat cu sentinta in 2017.
Apelul, motivarea si termenul de depunere cf. art.27 sub ,,ce lege se depun,, Cod civil Nou sau Vechi?? (vechi fiindca asa s-a judecat procesul !).
Multumesc, un raspuns.