Buna ziua,
In urma contestatiei in anulare (proces civil) mi s-au anulat toate hotararile in care castigasem procesul, desi hotararea era deja executata si desi trecusera 1, 5 ani de cand s-a dat decizia de recurs. In contestatie am dovedit doar ca hotararea a fost executata nu si ca au trecut 1,5 ani de la recurs (intre decizie recurs si deschidere contestatie). Va rog spuneti-mi daca aceasta decizie irevocabila din contestatia in anulare poate fi atacata si in cat timp de la redactarea ei.
Va multumesc !
Buna ziua,
La fondul cauzei s-a dat hotararea pe nume incomplet al debitoarei(lipseste un prenume), la recurs decizia este pe numele complet al debitoarei
Sunt acuzata de debitoare ca am abuzat de hotararea pe care o aveam la fond si m-am indreptat impotriva altei persoane desi pe titlu executoriu care are numele incomplet scrie definitiv si irevocabil prin respingerea recursului si apare scris nr-ul de decizie (care contine numele complet al debitoarei)
Debitoarea e plecata din tara, si-a vandut apartamentul iar in adresa de infiintare a popririi, proces verbal apare vechea adresa( a apartamentului vandut), nu adresa avocatei ei sau adresa ei din strainatate. Am avut contract de asistare, reprezentare punere in executare cu avocatul care s-a ocupat de proces si care stia ca apartamentul e vandut. Acum sunt acuzata ca am indus in eroare instanta in executare si ca ea a fost grav prejudiciata indicand alt domiciliu desi nu eu ci avocatul s-a ocupat de gasit executor, inmanat acte, deschidere proces de validare poprire. Banii i-am primit de la societatea de asigurare dar ea considera ca a fost “grav prejudiciata” Va rog spuneti-mi daca raspund pentru faptele avocatului meu(adresa veche pe acte executare) si daca poate fi considerat abuz numele incomplet pe titlu executoriu dar complet in recurs ? Urmeaza sa solicite daune ( dupa ce debitoarea mi-a distrus sanatatea)
Va rog, spuneti-mi daca se poate legaliza o hotarare judecatoreasca(de validare poprire) daca nu s-au scurs cele 15 zile de la comunicare, in care partea adversa are drept de recurs.
Va rog, spuneti-mi daca in stadiul de revizuire recurs mai pot depune 2 chitante de onorariu avocat apartinand perioadei din prima instanta (una din 27.11.2008 si alta din 29.01.2010 ) pe care d-na avocat a uitat sa le depuna la dosar. Mentionez ca in hotararea primei instante scrie "cheltuielile de judecata reprezentand taxa de timbru si timbru judiciar si la dosarul primei instante se afla contractul de asistenta juridica cu casa de avocatura dar nu e depusa nici o chitanta. Mentionez ca in revizuire recurs nu am cheltuieli cu onorariu avocat.
Va multumesc mult pentru raspunsul deja dat.
Avocatul ar trebui sa mai pretinda onorariu daca el a omis sa puna sechestru asigurator? Debitorul era plecat din tara si avea acest imobil cand s-a dat hotararea.
Pentru recuperarea unei sume de bani s-a impus executarea judecatoreasca, bani in conturi nu are si imobilul l-a vandut.
Buna seara,
va rog, spuneti-mi daca debitorul a vandut imobilul dupa o luna de la aflarea hotararii judecatoresti (si dupa data inaintarii recursului de catre el) tocmai pentru a se sustrage de la executarea silita, exista posibilitati juridice de readucere in patrimoniu a imobilului instrainat in cazul in care nu a fost pus un sechestru asigurator pe imobil?
Va multumesc!
Buna ziua, am depus reclamatie la politie ca urmare a intrarii prin efractie, a furtului si distrugerii de bunuri in casa de la tara, politistii au venit au luat amprente, au deschis si caz la parchet, au luat o declaratie de la unul care se pare ca vinde bunuri furate din care reiese ca acela nu a cumparat nimic si uite asa s-au inchis cercetarile. Politia a actionat asa cum stim cu totii ca se implica, rezultatul amprentelor a sosit dupa 2 luni de la efractie, dupa interventii repetate ale mele. Pana aici nimic nou! Intre timp mi-au fost furati si copacii plantati in gradina(9 bucati). Doresc sa reclam aceasta sectie de politie, va rog sa ma ajutati cu informatii. Carei institutii ar trebui sa ma adresez in continuare(Politia Capitalei?) pentru a depune reclamatia(stiu ca suna hilar), spargerile in zona sunt frecvente iar politia doarme linistita.
Va multumesc!