avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Copie legalizata hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Copie legalizata hotarare judecatoreasca

Buna seara,

Va rog, spuneti-mi daca se poate legaliza o hotarare judecatoreasca(de validare poprire) daca nu s-au scurs cele 15 zile de la comunicare, in care partea adversa are drept de recurs.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 15:14, 7 Martie 2013
va referiti la definitivare a sentintei, si nu, nu se poate decat dupa expirarea termenului de recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog,un sfat.... mihai251979 mihai251979 Buna ziua! Am castigat de curand procesul inpotriva fostului patron care a refuzat sa-mi plateasca drepturile salariale.Recent am primit hotararea tribunalului ... (vezi toată discuția)
"cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare." cyan cyan daca hotararea nu se comunica din diverse cauze (de ex. nu ajunge prin posta), cum se calculeaza termenul de recurs? data pronuntarii, data obtinerii de la ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare ContSters159442 ContSters159442 fostul sot a deschis impotriva mea o actiune in constatare in anul 2012 dintr-o locuinta sociala, procesul s-a incheiat in noiembrie 2012 si i s-a respins lui ... (vezi toată discuția)