Buna ziua,
Am si eu urmatoarea situatie:
O societate comerciala a achizitionat de la un furnizor extern niste mostre.Clinetul nu a vrut sa plateasca aceste facturi,iar acum furnizorul vrea sa dea in judecata clientul ptr neplata.
Avocata spune sa le trimitem colet cu aceste mostre si sa le autofacturam.
Cum se face autofacturarea in acest caz si care ar fi inregistrarile contabile ??
Va multumesc
buna seara,as dori si eu o informatie daca ma puteti ajuta:ce articol din codul muncii face referire in cazul in care te casatoresti si beneficiezi de la stat de 5 zile de concediu de odihna in plus fata de cele cuvenite pentru timpul efectiv de munca.cum as putea sa-mi recuperez banii in cazul in care nu vor sa ma plateasca deoarece nu am efectuat aceste zile de concediu?
BUNA ZIUA,
va prezint si eu urmatoarea situatie in care ma aflu:
in urma cu 4 saptamani am fost anuntata sa-mi caut de lucru in alta parte(doar verbal,nu am primit nici o instiintare);intre timp eu am fost in concediu de odihna 2 saptamani dupa care m-am imbolnavit de zona zoster si am inca 3 saptamani de concediu medical
intre timp am aflat de la colegii mei ca la intoarcerea din concediu de odihna intentionau sa ma trimita la un punct de lucru care se inchidea ca sa ma bage in somaj dar fiindca m-am imbolnavit mi-au spus ca la intoarcerea din concediu medical ori imi dau eu demis ori mi se desfiinteaza postul(mi-au spus ca este singurul mod in care ma pot da afara deoarece nu au alt motiv)
in acest moment pe postul meu este o alta persoana care a avut aceeasi functie ca mine dar au retrogadat-o
1)ce pot face in aceasta situatie?
2)daca in acest timp cat sunt in concediu medica raman insarcinata?
a!!!!uitasem sa precizez ca mi-a bagat" pastila" ca ar fi mai bine pentru mine sa-mi dau eu demisia decat sa mi se dea acea decizie...ca nu este tocmai ok ptr mina ca angajat
multumesc frumos!am uitat sa precizez ca mai sunt si alte posturi de manageri la alte puncte de lucru cum sunt eu,dar tine mortis sa-l desfiinteze pe acela unde sunt eu
buna ziua,
am fost in concediu de odihna 2 saptamani,iar dupa am intrat in medical o saptamana....la intoarcere mi s-a comunict ca ori imi dau demisia ori mi se da o decizie ca mi s-a desfiintat postul(in conditiile in care am refuzat sa-mi dau demisia)
daca mai imi prelungesc medicalul si intre timp raman insarcinata este posibil sa mi se mai dea acea decizie?
multumesc
Buna ziua,
se poate face un transfer de la un punct de lucru la alt punct de lucru fara acordul salariatului?
in conditiile in care punctul de lucru se desfiinteaza si angajatul refuza sa-si dea demisia-fara sa i se dea nici un motiv?
nu am specificat ca angajatul urmeaza sa fie mutat la punctul de lucru care se inchide si este mutat sa fie bagat in somaj ptr ca nu vrea sa -si dea demisia