procurorul a spus ca judecatoria va da decizia,dar nu stiu cat va dura procesul
am permisul cat B suspendat pana la definitivarea cercetarilor(fuga de la locul accidentului si vatamare corporala din culpa).in aceste conditii pot face scoala de soferi din nou,cat C D E?cei de la scoala de soferi spun ca da..
Va multumesc pentru raspuns,tocmai am luat rezervarea numelui firmei.Acum as vrea sa stiu daca Directia Sanitar Veterinara imi poate da autorizatie pentru auto propriu,neavand o utilitara inca...Asta pentru ca nu voi transporta marfuri supuse unui regim termic si nici comenzile nu vor fi f multe ptr inceput.
As vrea sa infiintez o casa de comenzi cu livrare la domiciliu,intreprindere individuala ca forma juridica.As vrea sa stiu ce avize imi trebuie,daca pot transporta marfa cu masina proprie,si alte sfaturi.
Concediul legal,da,dar dupa el ar fi concediu fara plata.Iar permisul ar putea sa-mi fie retinut pe 3 luni..sau mai mult.Eu as fi vrut somajul,dar firma nu e de acord.
Sunt incadrat pe post de conducator auto,dar permisul mi-a fost retinut in urma unui accident,pana la solutionare.Firma sustine ca nu ma poate trece in somaj,vrea sa imi dea zilele de concediu legale,ramase pe acest an si apoi sa ma treaca in concediu fara plata.Ce pot face?
Accidentul a avut loc ieri,politia m-a cautat la firma unde lucrez,deci presupun ca victima a depus plangere,despre zile de spitalizare nu stiu,de la politie am aflat ca nu e in stare grava.Deci ar trebui sa vb cu un avocat?
Am avut un accident auto,o persoana mergea pe acelasi sens de mers,cu spatele,am claxonat-o,s-a ferit dar mi-a sarit in fata masinii cand am ajuns in dreptul ei.Am oprit 50m dupa locul accidentului,dar respectiva persoana tocmai se urca intr-un taxi.Nu am anuntat politia.Apoi am inteles ca respectiva persoana a reclamat la politie accidentul,ca ar fi avut un copil in brate,copilul fiind internat la spital,fara urmari grave.Nu aveam viteza nici alcoolemie.Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?Am martori care lucreaza in zona care spun ca nu am fugit de la locul accidentului,m-am intors dar victima deja plecase.