Buna ziua,am o problema si as vrea cateva indicatii care sa ma poata indruma.Am primit un telefon de la banca precum ca mi sau blocat conturile deoarece am o datorie catre CNSAS.Am luat la cunostinta si am fost la CNSAS am platit o anumita suma si am luat de la CNSAS cu acordul Doamnei directoare si al jurist consult si al tuturor in masura o adeverinta catre banca precum ca mi sa suspendat executarea silita.O duc la banca si aici surpriza ,nu vor sa-mi redeschida contul pe motivul ca nu am platit integral la CNSAS.Ce-i de facut,stie cineva,poate sa ma indrume cineva....multumesc anticipat pt ajutor si astept raspuns cat se poate de urgent.Mentionez ca in cont era o suma de bani considerabila pt mine.,si ei spun ca banii mi-au fost mutati din contul curent,au dreptul sa faca asa ceva?
Buna ziua,pe 7 noiembrie am avut un incident cu o masina inmatriculata in Spania,are RCA si toate taxele la zi,deci nu ar trebui sa fie probleme cu actele.Am intocmit dosarul aici cu cei de la UNIQA asigurari care de fapt ii reprezinta.Masina este la service si sa constatat DAUNA TOTALA,problema mea intervine acum,cat timp trebuie sa astept pana cei din Spania imi vor da raspunsul???Cei de la UNIQA asigurari m-au speriat aratandu-mi cateva dosare din Ianuarie anul acesta,nu exista cumva un termen limita pt solutionarea dosarului???Tinand cont ca masina este taxiu si este singura mea sursa de venit,am toate actele in regula dar sant blocat total si nu am asigurare casco,poate sa ma ajute cineva????:(( :((:((
Baiatul care a fost la volanul masinii de Spania a recunocut vina si mi-a dat si in scris si pe constatarea amiabila.Contractul lui de asigurare cu MAPFRE Spania dateaza din 2006 si nu a fost intrerupt+ ca el sustine ca nu a avut nici o dauna pana acum.Ce ar trebui sa fac ca sa urgentez solutionare dosarului?,banii se termina si nu o sa mai am nici cu ce sa-mi platesc chiria:((:((:((
buna dimineata,as dori si eu sa ma ajutati cu o problema pe care o am cu asigurarile auto si pt asta multumesc anticipat.In data de 07 noiembrie am avut o coliziune cu un autovehicol inmatriculat in Spania.Soferul a recunoscut vina am mers impreuna la societetea de asigurari cu care colaboreaza firma MAPFRE din Spaniaam intocmit toate actele,aabsolut tot ce ne-au cerut cei de la asigurari.Pana aici totul a fost ok,mergand la service,adica IATSA pt ca masina este un Logan din septembrie 2006au facut evaluarea si reparatia ar fi costat undeva la 16.500 lei ron,deci s-a decis dauna totala.Domnul inspector insa a avut in vedere sa ma informeze ca acceptul de plata vine foarte greu,si drept dovada mi-a aratat cateva dosare care au deja intre 6 si 9 luni si tot mai asteapta acceptul celor din Spania.Acum intreb si eu e posibil asa ceva,nu exista un termen limita daca toate conditiile si toate actele sant in regula???Am cerut sa mi se dea un numar de dosar la cei de la UNIQA de la noi dar ei au spus ca cei din spania imi vor da nr de dosar,si nu stiu ce sa fac pt ca eu dosarul l-am intocmit aici in Romania.
Daca a mai fost cineva in cauza sau dintre domnii avocati de pe site,va rog frumos indrumati-ma si pe mine ce ar fi mai bine sa fac sa pot urgenta problema.
multumesc pt raspuns,totusi as mai dori o prcizare,dupa trecerea celor 120 de zile de suspendare permisul devine activ chiar daca nu-l predau,sau perioada de suspendare incepe numai dupa predarea lui.Pe scurt il dau sau nu perioada trece nu??? :(
In februarie 2009 am ramas fara permis,am actionat in instanta,am pierdut si in 09.12.2009 a ramas sentinta def si irevocabila.Am fost sa predau permisul in termen de 15 zile,nu mi l-au primit pt ca nu aveam sentinta.Am facut cerere si scrisa si fax catre tribunal,mi-a fost trimisa sentinta pe data de 05.02.2010.Am fost cu ea din nou la politie,surpriza nu au vrut sa-mi ia permisul pt ca nu era legalizata.Atunci nu m-am mai dus nicaieri.Pe 19.08.2010 au fost trimisi doi agenti la mama mea acasa si mi-au lasat o instiintare sa merg sa depun permisul in termen de 5 zile,tot atunci in acea comunicare spune ca inceperea aplicarii sanctiunii de suspendare a permisului v-a incepe cu ziua imediat urmatoare predarii permisului,iar daca nu am predat permisul de conducere inlauntrul termenului de 5 zile de la data primirii,aceasta comunicare reprezinta si instiintarea ca mi se suspendata dreptul de a conduce.Deci daca nu predau permisul,perioada de suspendare incepe sa curga oricum de la expirarea celor 5 zile.Este asa sau nu???Vreau si eu putin ajutor ,multumesc frumos.:(