avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banca refuza sa-mi dea acces la cont dupa suspendarea ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banca refuza sa-mi dea acces la cont dupa suspendarea executarii silite

Buna ziua,am o problema si as vrea cateva indicatii care sa ma poata indruma.Am primit un telefon de la banca precum ca mi sau blocat conturile deoarece am o datorie catre CNSAS.Am luat la cunostinta si am fost la CNSAS am platit o anumita suma si am luat de la CNSAS cu acordul Doamnei directoare si al jurist consult si al tuturor in masura o adeverinta catre banca precum ca mi sa suspendat executarea silita.O duc la banca si aici surpriza ,nu vor sa-mi redeschida contul pe motivul ca nu am platit integral la CNSAS.Ce-i de facut,stie cineva,poate sa ma indrume cineva....multumesc anticipat pt ajutor si astept raspuns cat se poate de urgent.Mentionez ca in cont era o suma de bani considerabila pt mine.,si ei spun ca banii mi-au fost mutati din contul curent,au dreptul sa faca asa ceva?
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 21:08, 25 August 2011
Ca sa ne dam seama corect de situatie, ar trebuie sa ne spuneti ce anume exact au scris cei de la CNSAS in adeverinta, in special temeiurile de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate pune poprire pe cardul de credit? ami20021968 ami20021968 Din documentarile facute pana acum, in ceea ce priveste poprirea pe salariu, am constatat ca abuziv( de catre banca si executorul judecatoresc) se pot bloca ... (vezi toată discuția)
Blocare cont bancar-??? brandusa1 brandusa1 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Pentru neplata unei amenzi sa-mi blocheze un cont . Nu stiu cum s-a ajuns aici pentru ca nu am fost instiintata. Am aflat ... (vezi toată discuția)
Bilant eveevelina eveevelina buna seara, va rog mult ajutati-ma si pe mine in urmatoarea problema: la dec 2009 am sold creditor 5121 si am si o suma in 581. la pozitia IV din F10 din ... (vezi toată discuția)