avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1263 soluții astăzi
Forum Activitate catalinnet

Activitate catalinnet

eu am o cunostinta foarte buna de familie la care vrea sa isi revada copii la care ia dat in adoptie in anul 2001. sunt doi copii gemeni la care acum sunt majori.
aceasta femeie mai are doi baieti si o fata, este bolnava si vrea sa ii revada macar fratii.
cum as putea da de ei??
am trimis la bucuresti la oficiul de adoptii si nea spus sec ca doar sunt bine si daca ei vor sa isi revada mama naturala sau fratii naturali vor lua legatura cu ambasada unde se afla. si nici nu suntem siguri ca sunt in romania sa in italia sau daca sunt bine pentru ca unul ndintre ei avea probleme.
as dori sa intreb daca as putea sa fac ceva in privinta asta??
Răspuns la discuția condamnare
daca a-ti putea sa imi raspundeti cam cat m-ar costa pentru verificarea dosarului???
Răspuns la discuția condamnare
eu stiu ca a recunoscut ca el a omorat-o dar nu a fost asa. decat i-a dat o palma. asta dupa cat stiu eu nu este omor, poate se ajunge la lovituri cauzatoare de moarte cel mult, cam cat m-ar costa un avocat pentru verificarea dosarului si in ce stadiu este.
Discuție condamnare
buna ziua!
am un var care a fost condamnat pentru omor la 15 ani de inchisoare. problema este ca nu el a omorat. a ia dat decat o palma la o batrane in casa la ea, cand la prins el a recunoscut precum ca el a omorato cu care a fost si cu un alt baiat care ala a sarvarsit fapta. el plecase. se mai poate face ceva in privinta asta???
Discuție adopti
buna ziua!!!!
in ce parte se incadreasa adoptiile
ce drepturi??
Răspuns la discuția test adn
va multumesc
dar aveti o ideea cat ma costa si daca eu castig in instanta cel care pierde imi plateste cheltuielile judecatoresti, avocat! adik tatal meu?
Discuție test adn
buna ziua
am o problema, tatal meu adevarat a plecat de cand aveam 5 ani si mama nu era maritata cu el. ea nu ia cerut nimic pana in ziua de azi. si eu nici nu sunt trecut pe numele lui ca nu ma recunoscut, ca sa il pot da in judecata cam ce treb sa fac si cam cat ma costa testul adn? si daca castig cam ce drepturi am eu in momentul de fata pentru ca am 22 de ani. va multumesc
Răspuns la discuția mostenire
va multumesc foarte mult pentru aceste raspunsuri
Răspuns la discuția mostenire
si presupun ca pentru aceasta pentru a demonstra ca este tatal meu treb sa inaintez curti de justitie stabilirea paternitatii cu o proba de ADN. daca castig proccesul. presupun ca el treb sa plateasca tot. sau cum vine?
Discuție mostenire
buna ziua. pe mine tatal adevarat nu ma recunoscut in acte niciodata. si nu ma ajutat cu nimic pana acum. mamei mele nu ia dat nimic.
eu am stat pe strada timp de 4 ani de la 9 la 13 ani. acum ca am 22 ani il pot da in judecata pentru drepturile pe care mama nu lea cerut si drepul de mostenire?