avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Activitate omideo20

Activitate omideo20

Buna seara.Am achizitionat o masina din strainatate in luna a-10-a 2016,i-am facut RAR,ITP si am mers la serviciul de inmatriculari si am scos numere provizorii.Cand am mers in data de 10-02-2017 sa o inmatriculez definitiv mi sa adus la cunostinta ca masina este furata.Am luat legatura cu proprietarul parcului auto de unde am cumparat masina iar acesta a confirmat ca nu este furata,l-a gasit si pe proprietar.Ce pot face sa folosesc masina cat timp se fac cercetari?Exista vreo rezolvare mai rapida?
buna ziua! mama a avut un pfa infiintat in 2007 care a functionat pana in 2009. din motive de sanatate nu l-a inchis pana in 2011 cand a depus declaratii rectificative ca nu a avut venit in 2010 si 2011. mentionez ca pfa era radiat din oficiu din 2010. acum are de plata la cas cca.4000 lei pana in anul 2011 cu penalizari. ce se poate face?
Exista in contarctul colectiv de munca la nivel national vreo prevedere in care mama beneficiaza la nasterea unui copil de un salariu conpensatoriu?
lucrez la o firma de distributie.sotia mai are o saptamana jumatate si va naste prin cezariana.cei de la firma mi-au spus ca in distributie nici o firma nu da liber o luna de zile.trebuie sa stau cu ea pana isi va revine.ce drepturi am in cazul acesta???
buna ziua! lucrez sofer la o firma de distributie produse panificatie si mi se cere stampila cumparatorului pe facturi. eu livrez de obicei in sate si nu au toate magazinele stampile. mentionez ca marfa mi se plateste pe loc. cat de obligatoie e stampila de primire?
Răspuns la discuția Cand iese la pensie?
cum adica sunt 33 ani si o luna?
Răspuns la discuția Cand iese la pensie?
Si daca platesc diferenta pana la realizarea stagiului complet de cotizare se scad 7 ani din 59 ani si 9 luni cat e acum sau tot din 62 ani si 3 luni?
Buna seara! O femeie nascuta in luna mai 1962 cu 23 ani si 11 luni vechime din care 14 ani de grupa I si 2 ani grupa 2 cand poate ieai la pensie?
Răspuns la discuția Plata salariului dupa demisie
am vorbit la itm si ei in afara de amenda nu ii pot obliga sa imi dea salariul
singura cale e sa deschid actiune in instantaa, adica sa cheltui bani pe care nu-i am
si uite asa in Romania ramai batjocorit si injosit pe munca ta ca sistemul nu poate face nimic sa te ajute!
Buna ziua.De curand mi-am dat demisia si nu am primit restul de bani.Vineri 27.09 s-au dat salariile la firma,am mers acolo si mi sa spus ca nu au bani pentru cei care au plecat doar pentru angajati.Eu stiam ca in momentul in care pleci de la o firma trebuie sa ti se plateasca toate drepturile salariale restante.Va rog sa imi spuneti legea care ii obliga sa plateasca,ce articol si ce aliniat.Va multumesc