Adrian.Tudor a scris:
Cred ca dv. ati acceptat cu buna stiinta o polita cu anumite fransize pt a o prima de asigurare mai mica ,sau de la bun inceput ati acceptat sa nu va fie luate in asigurare anumite bunuri, sau ati omis anumite riscuri din asigurare tot pt. reducerea primei de asigurare, la sugestia celui carev-a incheiat polita. Era datoria dv. de a cere asiguratorului riscurile la care doriti sa fiti asigurata si bunurile pe care doreati sa le asigurati si asiguratorul v-ar fi dat explicatii punctuale, pt. fiecere caz in parte. Pe viitor cereti sa vi se dea un formular cu conditiile de asigurare, apoi mergeti acasa si le studiati in liniste iar lucrurile ramase neclare prezentati-le inspectorului de asigurare si dupa ce veti fi pe deplin lamurita, atunci semnati polita.
Pai si semnatul politei e o problema--nu e semnata de asigurat---aceiasi explicatie am primito "e pe calc si nu e nevoie"
Si la ce intrebari ii puneam-imi raspundea ca o sa studieze si sa vada ce poate face...in cocluzie nu a facut nimic din ce ma interesa pe mine si evenimentul a venit si el (asiguratorul) atat a vut de spus "imi pare rau de situatie"