avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... TULBURARE DE POSESIE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

TULBURARE DE POSESIE

Buna ziua,
am un vecin cu un fin jandarm si nu imi da voe sa fac gard conform schitei cadastrale pe care o am si imi folosesc terenul meu 100mp pentru drum acces , chiar daca ei au acces pe propriile lor terenuri..cred ca este la ei mai mult dorinta de asi demonstra puterea si relatiile in comuna...in final s-a ajuns la distrugere de gard , amenintare, lovire...
Intrebarea mea este--
Am dreptul sa vad dosarul facut de politistul din comuna (ma trateaza cu indifetrenta---aici totul este pe rubedenie si relatii,asa cum am mai spus)si cum pot -daca am dreptul- sa intru in posesia actului de constatare
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 07:27, 24 Iulie 2011
atat timp cat inca nu s-a dispus inceperea urmaririi penale impotriva dvs, organul de urmarire penala nu are obligatia sa va puna la dispozitie dosarul aflat pe rol.Antamati eventual un avocat care sa va sprijine in demersul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire pe teren proprietate CEOFIOFI CEOFIOFI Buna ziua, Am incercat sa mut un gard pe terenul meu conf schitei cadastrale, deoarece intentionam sa vinde teren + imobil--iar vecinul nemultumit ca nu mai ... (vezi toată discuția)
Dreptul la acces drum comunal costachegoga costachegoga Buna ziua, Dintr-o eroare facuta cu buna stiinta de un fost primar, am ramas fara acces la singurul drum comunal. Terenul arabil il detin cu titlul de ... (vezi toată discuția)