avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Activitate felixmotanul

Activitate felixmotanul

Răspuns la discuția Transfer la cerere
Da!Sunteti de parere ca nu?
Răspuns la discuția Incadrarea functionarilor publici
La pol.comunitara nu sunt prevazute in statul de functii cu studii superioare.Sunt multi care au absolvit facultatea si postul lor nu a fost transformat.Asta e sistemul.Desi avem studii sa fim incadrati pe post fara studii ca sa avem bani mai putini.
Răspuns la discuția Conditii pentru contractuali
Prima facultate a fost in domeniul informatic iar acum am terminat dreptul.Sa inteleg ca acum dupa terminarea facultatii de drept nu trebuie sa mai stau inca 2 ani?
Trebuie cumva sa fiu functionar public,(in prezent fiind contractual),sau ma inscriu la concurs si atat? Se poate sa fiu promovat ,tinand cont de faptul ca e in acelasi birou?
Multumesc!
Răspuns la discuția Conditii pentru contractuali
da
Răspuns la discuția salariul functionarului public
Chestia asta cu donatiile se practica si la noi.Sa donam 100 roni sa se faca strada principala a orasului,sa donam 10 lei pentru fundatia copiilor saraci,etc.Primarul face un ban asa zis cinstit pentru a face economie din banii alocati pentru aceste lucrari,bani care cine stie in buzunarele cui se duc.Dar Kyandra are dreptate.Te poti pune cu seful?E...la urmatoarele disponibilizarii...esti primul pe lista.Pe dumnealui nu il intereseaza ca dumneata esti singurul care realizeaza venit in familie si ca acest venit e doar la limita existentei.Din rau in mai rau.
Răspuns la discuția Transfer la cerere
Se face aceasta confuzie intrucat cu ceva ani in urma finantele apartineau de primarie,dar in prezent sunt institutii separate ,deci cred ca e firesc sa se dea examen,tinand cont de faptul ca sunt institutii care apartin una de Ministerul de Finante iar cealalta de MAI.Parerea mea.
Răspuns la discuția Criterii de disponibilizare
Ma intereseaza in special daca foile de boala primeaza,intrucat mai nou suntem amenintati de primar ca cei care au peste o luna de foaie de boala pe an vor fii primii disponibilizati.Aceasta este ordinea ,adica motivul de baza in cazul disponibilizarilor de personal?Spun asta intrucat in ultima vreme in urma disponibilizarilor conf.OUG 63/2010 in cadrul SPCLEP urilor ,ramanand 3-4 persoane,unii dintre colegii vechi probabil si datorita volumului mare de lucrari si bineinteles datorita varstei a trebuit sa apeleze la concediu medical,iar primarul ameninta in gura mare ca vor fii primii pe lista de disponibilizari la anul.Este legal asa ceva?
Care sunt criteriile de disponibilizare si in ce ordine trebuie sa fie acestea aplicate?
Acum 5 ani am scos un credit de la CEC.Comisioanele incluse in credit au fost:Comision de gestiune,comision de risc,Prima de asigurare de deces.Vreau sa stiu daca acum, la lichidarea creditului, pot beneficia de restituirea creditului de risc sau a celui de deces?
Răspuns la discuția litigiu functionari publici
Daca aveti un avocat bun si dovada ca ceea ce ne-ati povestit poate fi probat eu zic ca veti castiga.Cel putin se anuleaza concursul si veti sustine din nou examenul.Curios,nu erau si superiorii dvs.de la prefectura acolo ,care sa stie cum merge treaba in caz de reclamatii?