avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate dogarudan

Activitate dogarudan

multumesc
daca aveti idee ce acte ar fi necesare ...se pot face prin notar .....sa devina persoana respectiva /cea fara permis /proprietar
buna ziua , se poate trece un autovehicul pe numele unei persoane care nu are permis de conducere (sa zicem ca el este cel care a cumparat masina doreste sa fie cumparator in acte ), dar masina sa fie condusa de o alta persoana care poseda permis de conducucere ,cu rca valabil etc...masina este incredintatat persoanei respective cu buna stiinta......va multumesc
succesiune mostenire casa ...buna ziua .....avand in vedere ca unul dintre proprietari a decedat ,au doar un singur copil,care la randul ei are doar un baiat...se poate face succesiunea fara acordul fiicei acestora sa se treaca locuinta respectiva direct nepotului ....mentionez fara acordul fiicei acestora ...chiar daca sa zicem ca nepotul are grija de persoana ramasa in viata .....va multumesc anticipat
Buna ziua, am cumparat un teren ,mi s-a dat de la primarie /cadastru un proces verbal de vecinatate,in care trebuie sa-mi semneze cei doi vecini pe care ii am ...Ce se intampla sau cum se procedeaza daca unul dintre vecini refuza sa semneze ?
Discuție uzucapiune
cum se procedeaza in cazul unui proces de uzucapiune ...?
Buna ziua,
Am cumparat un teren intravilan in suprafata de 1500mp...in urma masuratorilor efectuate in vederea finalizarii documentelor de cadastru si intabulare ,s-au gasit 1615 mp,tot terenul este cumparat in totalitate .
Cum se poate trece acel surplus de teren,in proprietate..nu sunt probleme cu vecinii sau ceve de genul
Buna ziua ....pentru a schimba acoperisul la casa am nevoie de autorizatie de la primarie?

Multumesc anticipat
Buna ziua ,am cumparat un teren/livada si am demarat actele prin tribunal.A trecut aproape un an si ceva si inca nu au iesit actele. Cam cat dureaza ,d.na avocat imi tot spune mereu ca s-a amanat .Toate actele necesare sunt depuse la dosar,dar nu inteleg de ce dureaza atat de mult
Discuție Plata CASS
Ca persoana fizica ,imi platesc singur contributia la pensie (33% din 10........RON)
Sunt obligat sa platesc si asigurarile de sanatate/ CAS?