avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... durata acte vanzare-cumparare prin tribunal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

durata acte vanzare-cumparare prin tribunal

Buna ziua ,am cumparat un teren/livada si am demarat actele prin tribunal.A trecut aproape un an si ceva si inca nu au iesit actele. Cam cat dureaza ,d.na avocat imi tot spune mereu ca s-a amanat .Toate actele necesare sunt depuse la dosar,dar nu inteleg de ce dureaza atat de mult
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:16, 13 Iulie 2017
Noi nici atat nu putem ghici, doamna ce va spune cand intrebati de ce s-a amanat?
Trebuie sa solicitati avocatului sa va comunice motivul amanarii,intrati pe siteul instantei si verificati termenele acordate si motivele amanarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primul termen,amanare leky leky Viitoarea mea avocata, a depus o cerere de amanare,dar eu tot trebuie sa ma prezint la primul termen. Ce ar trebui sa-i spun instantei la primul termen,si cum ... (vezi toată discuția)
Partaj roxa1 roxa1 Buna ziua! sunt in partaj cu sotul meu (eu fiind reclamanta) si am o nelamurire. Avocatul meu mi-a spus ca s-a amanat procesul deoarece avocatul lui nu a depus ... (vezi toată discuția)
Amanarea pronuntarii unei sentinte adi_2010 adi_2010 Sunt la a 4-a amanare a pronuntarii unei sentinte. Este un caz des intalnit si care ar fi cauzele? (vezi toată discuția)