Buna seara!
In urma cu 10 ani sotul meu a avut cont de salarii la o anumita banca. Din 2007 salariile i-au intrat la o alta banca, datorita conventiei incheiate intre institutia la care lucra si cealalta banca. Acum, incercand sa obtinem un credit de nevoi personale, a fost anuntat ca pe numele lui exista un cont cu 0 lei si ca trebuie sa contacteze banca pentru lamuriri. Solicitand lamuriri a aflat ca banca a vandut contul lui (in care se mai aflau bani) Societatii Cogilane Holdings limited. Contatctand Societatea Cogilane Holdings Limited a avut surpriza sa afle ca datoreaza suma de 260 de ron. Nu are nici un document la mana de unde sa reiasa suma aceasta si faptul ca are datorii !
Mentionez ca Biroul de Credit a i-a trimis ca nu figureaza in baza de rau platnici
Este legal ca un cont sa fie vandut fara instiintare?
Este legal ca aceasta Societate sa nu anunte daca ai * datorii*?
Ce putem face in acest caz?
Multumesc anticipat
In urma cu un an am fost actionata in instanta de catre firma la care am lucrat pe raspundere patrimoniala.Am pierdut procesul in mai anul curent, pe sentinta scriind ca este definitiva. Am facut recurs iar termenul de infatisare este in ianuarie anul viitor. Ieri am primit de la un birou de excutor judecatoresc somatie de executare pe sentinta.
Daca pe sentinta nu apare <executorie> si daca sunt in recurs, poate fi executata sentinta?
Va rog sa-mi spuneti daca se poate schimba avocatul inainte de a depune un recurs.
In cazul pierderii procesului si la recurs care ar fi institutiile la care s-ar mai putea apela.
Va multumesc mult!
Fostul angajator refuza sa-mi semneze lichidarea motivand ca nu am predat masina de serviciu.Masina nu figureaza in acte pe numele meu ci pe a unui coleg.Am avut masina la mine,iar la plecarea din firma am predat-o sefului ierarhic fara nici un act la fel cum am preluat-o.In ce conditii legale imi pot recupera carnetul de munca?
Multumesc anticipat!