avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate marysa_2u

Activitate marysa_2u

multumesc mult ptr raspunsuri...va doresc o zi buna
din 2008...ma tot ameninta ca ma da la executare silita...scrisori peste scrisori si telefoane..au venit si acasa cu scrisori si notificari...am cautat la judecatorie daca exista ceva pe numele meu si nu am gasit nimic....m-am speriat putin cu aceasta notificare dar ar fii trebuit sa fie semnata de un executor si nu de ei?nu?
in 2005 am platit ultima rata la banca...de atunci nimic...m-au tot presat cu scrisori si telefoane dar nu am avut cu ce sa platesc...am renuntat si la telefon ca ma sunau intruna..plicuri imi trimit odata la 3 luni si mail la fel....nu le dau nimic mai ales ca au trecut o suma foarte mare
creditul era pe 3 ani
am facut un credit in 2004,am platit pana in 2005 ....dupa multe scrisori si amenintari de la o KSI azi am primit notificarea de la ei cu timbru fiscal de 0.15lei .timbru nu este stampilat,pe plic este o adresa de executor iar ei se semneaza la sfarsitul notificari ca KSI.eu nu am platit nimic ptr ca nu lucrez si nu am venit si am fost sfatuita sa nu platesc nimic....intrebarea mea este ....pot sa ma execute dupa atatia ani?
AM PRIMIT O NOTIFICARE PRECUM CA DATORIA MEA SA INSCRIS IN ARHIVA ELECTRONICA DE GARANTII IMOBILIARE....CE INSEAMNA MAI EXACT?
Răspuns la discuția SUCCESIUNE
corect...dar eu ce trebuie sa fac...merg la un avocat in Satu-Mare si intentez proces???imi pot imputernici avocatul sa ma reprezinte ca eu sa nu fiu nevoita sa fac naveta constanta-satu mare???ei pot ascunde din proprietati?ca asa ma ameninta?ca vom face succesiunea doar pe casa??dar sunt terenuri retrocedate....sau avocatul se poate interesa la circa financiara ce proprietati sunt?
Discuție SUCCESIUNE
BUNA ZIUA...am si eu o nedumerire.....mama mea a murit cand eram mica....dupa o perioada de 20 de ani sunt sunata de frati ei ca sa particip la succesiunea bunicilor eu si fratele meu ca am fii mostenitori ptr partea mamei....acum ei nu vor sa mai faca succesiunea ptr ca nu se impaca intre ei...mi aiu spus la telefobn sa-i dau in judecata ....dar nu am actele de propirietate si nici actul de deces al bunicilor....este vb de o casa si multe terenuri agricole si intravilane....eu sunt din constanta iar mostenirea se dezbate la Satu-mare...ce as putea sa fac legal sa intru in posesia mosteniri???ce trebuie sa fac si unde sa merg???
Răspuns la discuția decizie executare silita
multumesc mult
deci firma de recuperare trebuie sa ma dea in judecata ca sa aiba o incuviintare de executare silita.pot apela la o firma de mediere???
de la ksi...scrie asa;pe una dintre hartii scrie cerere de executare silita prin care solicita punerea in executare a contractului cu nr......atasat langa este o decizie de executare silita in care scrie sa anunt data si ora cand sunt la domiciliu in vederea inceperii procedurii preliminare a executarii silite,in speta evaluarea bunurilor mobile si imobile facute de expertul judecatoresc si expertul cadastral.