buna,m-ar interesa daca exista vreo lege care sa oblige angajatorul (in cazuri de restructurare) sa tina cont de persoanele care mai au 1 an pina la iesirea la pensie si de cele care au handicap mediu.va multumesc
buna ziua ,m-ar interesa urmatorul lucru:mama mea are pensie de urmas 299ron.in urma cu citiva ani i-am facut un dosar de suplimentar (a fost ceva lege atunci) si mai primea 110ron complectare la pensie pe talon separat.Acum a primit pensia si i-au fost retinuti 45 ron din cei 110 si nu stim de ce.
buna,am un baiat de 19 ani la liceu si n-a mai primit alocati di octombrie,au depus cereri de la scoala si nimic.Unde m-as putea interesa ce se intimpla?
buna,m-ar interesa ce se intimpla daca un gestionar refuza sa mai primeasca o gestiune in plus ca urmare a comasarii gestiunilor.(un gestionar este concediat si altul trebiue sa preia de la el).
buna.sotul meu este pensinat de boala gr ii cu o pensie de 484 lei(i s-a pus stend la o artera, a facut 2 infarturi),m-ar interesa daca se poate sa mai primeasca si indemnizatie de handicapat.