avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Activitate marilow

Activitate marilow

Discuție disponibilizari
buna,m-ar interesa daca exista vreo lege care sa oblige angajatorul (in cazuri de restructurare) sa tina cont de persoanele care mai au 1 an pina la iesirea la pensie si de cele care au handicap mediu.va multumesc
pe talonul de pensie scrie retineri 45ron si legi speciale 110 .
buna ziua ,m-ar interesa urmatorul lucru:mama mea are pensie de urmas 299ron.in urma cu citiva ani i-am facut un dosar de suplimentar (a fost ceva lege atunci) si mai primea 110ron complectare la pensie pe talon separat.Acum a primit pensia si i-au fost retinuti 45 ron din cei 110 si nu stim de ce.
buna,m-ar interesa daca sint in preaviz dat de firma si imi iau concediu madical ,ce se intimpla
Răspuns la discuția gestiune
si daca isi da demisia are dreptul la somaj?
Răspuns la discuția gestiune
bine,dar gestionarul refuza pt ca are si asa prea mult de lucru
buna,am un baiat de 19 ani la liceu si n-a mai primit alocati di octombrie,au depus cereri de la scoala si nimic.Unde m-as putea interesa ce se intimpla?
cum se calculeaza somajul?
Discuție gestiune
buna,m-ar interesa ce se intimpla daca un gestionar refuza sa mai primeasca o gestiune in plus ca urmare a comasarii gestiunilor.(un gestionar este concediat si altul trebiue sa preia de la el).
buna.sotul meu este pensinat de boala gr ii cu o pensie de 484 lei(i s-a pus stend la o artera, a facut 2 infarturi),m-ar interesa daca se poate sa mai primeasca si indemnizatie de handicapat.