avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

gestiune

buna,m-ar interesa ce se intimpla daca un gestionar refuza sa mai primeasca o gestiune in plus ca urmare a comasarii gestiunilor.(un gestionar este concediat si altul trebiue sa preia de la el).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:51, 15 Februarie 2012
Numai In cazul in care nu se efectueaza inventarierea si nu se intocmeste proces-verbal, gestionarii sunt obligati sa refuze predarea-primirea gestiunii.
bine,dar gestionarul refuza pt ca are si asa prea mult de lucru
Am inteles .. insa in aceasta privinta legea nu ne da nicio solutie... posibil pentru acest refuz al salariatului angajatorul sa exercite presiuni asupra acestuia , astfel incat salariatul sa-si dea demisia ... sau exista variana ca salariatul sa solicite acordarea unui salariu mai mare
si daca isi da demisia are dreptul la somaj?
Incetarea c.i.m. prin demisie exclude posibilitatea fostului salariat de a beneficia de indemnizatia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare gestiune bimbogo bimbogo Buna seara, Am fost angajat pe postul de gestionar aproape 9 ani, de curand am hotarat ca nu mai vreau sa practic aceasta meserie si mi-am depus demisia. ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi dau demisia avand in vedere faptul ca am o gestiune de cateva miliarde? nicu35 nicu35 buna ziua lucrez de 4 ani la o firma ca gestionar la depozit mentionez ca inainte depozitu avea manipulanti motostivuitorist si vanzator acu de un an din ... (vezi toată discuția)
Expirare contract individual de munca channaha channaha Buna seara. Am un contract de munca, care expira la 15.06.2012. Astazi am anuntat verbal ca nu mai vreau sa semnez alt contract de munca din motive personale. ... (vezi toată discuția)