avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate day_ever

Activitate day_ever

Am hotarare definitiva si irevocabila pentru fetita mea de 5 ani.In hotarare nu este stipulat dreptul de vizita al tatalui.pot pleca din tara fara acordul lui scris?
va multumesc
Maaflu intr-o situatie delicata ..sunt in divort si am o fetita de 5 ani..din prima mea casatorie mai am un baiat de 13 ani incredintat mie....Eu am fost plecata din tara si acum vreau sa plec din nou dar actualul sot cere incredintarea minorei ptr ca eu nu pot face fata material cu 2 copii in Romania si sa intretin apartamentul.Daca i se incredinteaza fetita si eu plec din tara ma pot intoarce cu dovezi ca am un servici stabil in Germania si o casa si sa cer reancredintarea minorei?Il poate obliga legea sa imi dea permisiunea de a parasi tara cu tot cu fetita mea?
VA MULTUMESC!!
Discuție parasirea tarii
Daca minorul este incredintat mamei spre crestere si educare mai are mama nevoie de semnatura tatalui ptr a parasi Romania avand in vedere ca suntem cetateni europeni.Sau doar in conditiile cand paraseste spatiul European are nevoie de semnatura lui?
Ma aflu intr-un divort am fost plecata din tara ptr bunastarea familiei si am o fetita de 5 ani iar acum la tribnal sotul cere incredintarea minorei si decaderea mea din drepturile parintesti.Este posibil sa fiu decazuta din dreptri si acuzata de neglijenta?