avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Activitate catalin2010_online

Activitate catalin2010_online

Răspuns la discuția Problema inchiriere teren agricol
multumesc
"din care se scade valoarea ramasa"? adica?

ealuarea de 90 milioane este oarecum corecta. nu aia ma deranjaza pe mine. ci faptul ca-mi dau numai 85%

de ce nu-mi dau despagubire 100% ?
Buna Ziua.
Mi-a fost lovita masina in fata casei. E facuta praf masina.

la asigurare au evaluat masina la 90 de milioane si au zis ca ei nu acopera decat 85% din suma asta, iar cei de la service au zis ca o sa coste mai mult si ca urmeaza sa ne faca devizul

Acum exista doua variante
1-diferenta pt reparare sa o platesc eu
2-sa iau suma de 76 milioane si masina lovita si asta e...

e normal sa se intample asa ceva???

nu ar trebui asigurarea sa mi-o dea cum a fost, adica sa acopere toate daunele?

multumesc.
Pe 22 august mi-a fost lovita masina in fata curtii si se pare ca n-o scot la capat nici cu soferul si nici cu firma de asigurari.
Cat timp am la dispozitie sa actionez in judecata? Care este termenul legal?

...si unde anume sa ma duc sa depun plangerea?
Buna ziua.

Bunica de la tara a facut contract de mana pt inchirierea unui teren agricol.
a luat chiriasul respectiv toate contractele semnate zicand ca le aduce in aceeasi zi
si nu a mai aparut
sunt 2 ani de atunci si el lucreaza terenul si inca nu a reusit sa vorbeasca cu el
nu i-a platit nici un leu nimic, iar contractul este facut pe 5 ani

Ce se mai poate face in aceasta situatie?
Răspuns la discuția Inchiriere spatiu comercial
multumesc mult.
Detin un mic spatiu comercial, iar in contractul meu este specificat asa ceva:
H.C.L.M.B. nr 88/1993 modificata prin H.C.L.M.B.nr 3/1995 si H.C.L.M.B. 360/2001

Intreabarea mea este: pot inchiria acest spatiu?

Doresc sa-l inchiriez, dar pt ca nu prea ma pricep la articole am zis sa intreb mai intai ca sa fiu sigur ca nu voi avea probleme de nici un fel.

Multimesc anticipat.
va multumesc mult pr raspunsuri!
Buna ziua

Aveam masina parcata regulamentar in afara carosabilului si in timpul noptii un sofer neatent s-a infipt chiar in masina mea. E facuta praf.

Am fost la politie si mi s-a spus ca daca nu e cu raniti accidetul, nu depinde de ei, asadar nu au luat absolut nicio masura.

Si cel de la asigurare mi-a dat sa completez un formular cu daunele. Eu am completat ce am stiut. A facut ceva poze si a disparut fara sa-mi dea nici o hartie, nici dovada de reparat, nimic.

Totul a ramas la inspectorul de la asigurare care a refuzat sa-mi spuna numele si numarul de telefon spunand ca ma contacteaza el. De o saptamana nu am primit nicio veste, iar soferul care a facut accidentul nu raspunde la telefon.

Precizez ca masina care este pe firma nu mai poate fi nici macar miscata, si este indispensabila pt activitatea firmei, deci de o saptamana am oprit si activitatea firmei.

Cum ar trebui sa procedez? .