avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate manol

Activitate manol

va rog sa-mi spuneti punctul dvs daca angajatorul are dreptul de a pune la dispozitia liderului de sindicat contractele individuale de munca si fluturasii de salariu ale angajatilor din unitate?
as dori un punct de vedere in legatura cu reclamatia administrativa in legatura cu aplicarea legii 118/2010. prin aceasta se cere corectarea deciziei de reducere a venitului mediu brut pentru luna iulie si revenirea la retributia corespunzatoare contractului colectiv de munca in vigoare si a contractului individual de munca.
in urma verificari de catre " politia concediilor medicale" a unui angajat s-au constatat mai multe nereguli la medicul prescriptor , iar printre masuri s-a dispus refuzul la plata a concediului. va rog sa-mi spuneti daca a mai avut cineva acest caz ? modul de inregistrare a acestuia si de raportare a acestuia?
va multumesc
art 9 din legea 118 "Incepand cu data intrarii in vigoare a prezentei legi nu se mai acorda ajutoare sau, dupa caz, indemnizatii la iesirea la pensie, retragere ori la trecerea in rezerva. " se aplica si persoanelor care ies ls pensie din sistemul sanitar,chiar daca in ccm la nivel de ramura este prevazut minim 2 salarii?

Discuție girant
buna seara,va rog sa ma ajutati cu un raspuns si o baza legala in urmatorul caz: am un credit pentru care s-a instituit proprirea si acum mi a mai venit instintare de propire si pentru un credit la care am fost girant. care este procentul care se poate retine si care proprire are intaietate sau cum se v-a proceda in acest caz?
Discuție fisa postului
buna ziua,
as dori o parere in legatura cu urmatoarea situatie
intro institutie publica se schimba fisa postului lunar, in functie de disponibilizarile care se fac ,iar fisele de post a celor care au ple cat din unitate se impart celor ramasi fara a se tuine cont de lege, de competente
in cazul in care se refuza semnarea acestora se foloseste santajul cu desfintarea postului sau externalizarea serviciilorcare este baza legala in acest caz?