Tocmai de aceea am pus intrebarea aici. Timpul este pretios pentru toti si mai mult decat atat un avocat cred ca ar trebui recomandat cat de cat ...........si eu cum nu prea am cunostinte .........strig pe aici dupa ajutor.
Buna seara, rog pe cineva sa-mi raspunda corect la urmatoarea intrebare;
Sotul meu a avut un accident de munca in Germania ,in urma caruia a ramas inapt de munca.Am recurs la un avocat pentru solutionarea cazului,urmand ca sotul meu sa beneficieze de o incasare a unei asigurari si daune din partea firmei unde a avut loc accidentul.
Avocatul fiind din Romania mi-a cerut onorariul de 500 lei ,plus 30% din incasarile care urmeaza sa le obtina sotul meu. Mie mi se pare foarte mare suma de 30% avand in vedere traumele prin care a trecut sotul meu si sechelele ramase.
Intrebarea mea este: E posibila (normal) o astfel de suma pentru serviciile acordate de catre avocat?. Pana acum nu am mai avut nevoie de servicii avocatesti si nu stiu prea multe. Sper sa nu supar pe nimeni .Va multumesc anticipat.
Buna ziua . Am un prieten de aproape 2 ani care sta impreuna cu mine. De 3 luni i-am facut c.i pe adresa mea .v-as ruga sa-mi spuneti daca acest prieten (deocamdata )poate sa aiba drepturi la casa mea in cazul in care vom ramane impreuna sau chiar ne vom casatori.Am 2 copii si Doamne fereste ,nu as vrea sa impart bunurile cu el in caz ca nu ne vom intelege.Nu mi se pare normal sa impart pe din doua totul desi el nu are nimic aici. Va multumesc anticipat
Buna seara.Am depus dosar in instanta pt pensie alimentara.Tatal copiilor este cetatean strain si nu s-a prezentat la primele 2 termene.La ultimul termen am cerut sa i se faca ancheta sociala ......etc.In cazul in care nu se prezinta nici la al 3-lea termen, ce urmeaza sa se intample?va multumesc anticipat.
Buna ziua .rog un avocat sa ma invete ce trebuie sa fac pentru a actiona in judecata pe tatal copiilor mei,pentru pensie alimentara.Daca se poate sa-mi trimite-ti modelul de plangere (sau cum s-o fi chemand)si modelul de obtinerea custodiei.Nu am avut de-a face niciodata cu instata si nu stiu de unde sa incep.Am inteles ca prima data trebuie obtinerea custodiei.
Deci: Nu am fost casatorita legitim cu aceasta persoana,in urma concubinajului nostru rezultand 2 copii.In momentul de fata au 13 si respectiv 15 ani.Nu si-a asumat responsabilitate fata de copii din momentul in care ne-am despartit(2 ani).Este de nationalitate sarba si are o situatie materiala deosebit de buna ,numai ca lucreaza la negru platind impozitele pe bunul plac.As dori sa i se faca si o ancheta sociala pentru a plati pensia asa cum se cuvine,nu dupa cum doreste el.Va rog sa ma ajutati ,sunt disperata ,nu mai am posibilitate sa-mi cresc copii singura.Am incercat in toate modurile. Am fost si in strainatate, dar tot nu ma descurc pentru ca nu imi permit sa stau prea mult ,neavand cu cine sa las copii.Nu cunosc nici taxele care se percep si nici daca imi trebuie avocat in situatia in care este de alta nationalitate.Va rog inca o data sa ma ajutati pentru ca nu am nici bani de rechizite ,desi sunt extrem de zbatatoare .Nu stiu ce sa mai fac pe criza asta .Va multumesc si rog inca o data detalii cat mai explicite.