avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pensie alimentara

Buna seara.Am depus dosar in instanta pt pensie alimentara.Tatal copiilor este cetatean strain si nu s-a prezentat la primele 2 termene.La ultimul termen am cerut sa i se faca ancheta sociala ......etc.In cazul in care nu se prezinta nici la al 3-lea termen, ce urmeaza sa se intample?va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 18:44, 25 Februarie 2011
trebuie sa obtineti dovada veniturilor sale pentru a determina cuantumul pensiei de intretinere. daca nu puteti intra in posesia unei astfel de dovezi, solicitati instantei sa faca o adresa catre finante pt a comunica veniturile acestuia pe ultimul an
La serviciul pentru straini exista evidenta privind resedinta si locul de munca.
Daca are firma pe numele lui, puteti afla date despre domiciliu, cod numeric personal,firma si veniturile....
Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2011
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentarea tatalui la proces(pensie alimentara) delia_cj delia_cj Buna ziua, Am intentat proces fostului sot pentru neplata pensiei alimentare,cat si recalcularea ei.Daca paratul nu se prezinta la proces,ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Divorț cu minor, tatăl cetățean filipinez. se poate prin procedura medierii? Erin22 Erin22 1. Se poate face desface casatoria prin inermediul mediatorului? Stabilirea pensiei alimentare si domiciliul minorului se pot stabili in aceasi intelegere? ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neplatita vicky-vicky vicky-vicky copilull meu nu a primit pensie alimentara de 11 ani de si a fost stabilita prin hotarare judecatoreasca ce trebuie sa fac pt a reusi sa pot intra in posesia ... (vezi toată discuția)