Catalina Covaliu a scris:
Cu scuzele de rigoare dle. omo_confid...insa nu ati inteles nimic din speta de fata; dosarul este in faza cercetarilor preliminare, stiti dvs... se afla inca la politie, se mai strang probe (daca omu' are probleme psihice se pot strange si 4000 de file!!!!). Nu a fost data, deocamdata, rezolutie de catre un procuror pentru inceperea urmaririi penale. Doar in faza aceasta putem discuta de un complet de judecata...:hugall:
Stimata doamna/domnisoara, imi pare extrem de rau daca nu am inteles, dar (
luand in considerare cele spuse de utilizatorul alexandrugroza) cand se discuta de un dosar penal si nu de cercetare preliminara (
este o mare diferenta in terminologia specifica) atunci automat se ia in considerare existenta/actiunea/decizia unui complet de judecata. Faptul ca in cadrul spetei a fost invocata existenta unor probleme psihice, nu incumba de la sine si cresterea volumului la acest nr de pagini. Probabil ca nu cuantificati ce inseamna 2000 de pagini... (
luand in considerare conditiile legale de arhivare, cazul cuprinde deja aprox. 7 volume... FOARTE MULT).
Regret ca am intervenit fata de atacul dvs. direct (
probabil doriti sa va fie simtita prezenta in forum), dar este indicat sa ne raportam la exprimarea unor opinii utile initiatorilor posturilor. Eventuale comentarii la precizarile/interventiile mele le astept in mesaj privat.
Fata de ceilalti utilizatori imi cer scuze pentru aceasta interventie a mea.