buna ziua.sotul meu are doua condamnari pt inselaciune o condamnare de 4 si alta de 5ani.acum am deschis proces de contopire a pedepselor.oare este posibil sa ii mai dea vreun spor de pedeapsa.in momentul de fata are executati 2 ani de inchisoare.mandatul de 5 ani a ramas definitiv in luna ianuarie2012.va multumesc.
buna.as dori sa stiu si eu daca acum in octombrie va intra in vigoare si codul penal.oare va intra fara prea multa ,galagie, pt. a nu crea haos printre detinuti?va multumesc si as dori un raspuns cat mai repede.
sotul meu este incarcerat de un an de zile pt violare de domiciliu fiind condamnat pt aceasta fapta la 3,6 ani.as vrea sa stiu si eu daca odata cu intrarea in vigoare a noului cod penal(1octombrie 2011) va beneficia de vreo reducere de pedeapsa.multumesc.
ma numesc margarint otilia din iasi sotul meu este condamnat la 3,6 ani de inchisoare pt.violare de domiciliu asta sa intamplat dupa 6 ani de procese acum este incarcerat de 5 luni asi dori sa stiu si eu daca odata cu implementarea noilor coduri va fi dat vreun decret de gratiere sau macar daca se va face o reducere a pedepselor.va multumesc.